«Олімпійський» забіг заради дітей «Серце до серця 2016» (відео, фото)

0

У неділю, 24.04.16, у Чернівцях у рамках фіналу Всеукраїнської акції «Серце до серця» відбувся благодійний пробіг «Біжу заради дітей».

 

Учасники пробіглися у супроводі двох машин поліції від стадіону «Буковина» до площі Філармонії. 160424-Bizhymo-rady-ditey-video-sportbuk.com (15)По ходу колону бігунів-благодійників встигали фотографувати і знімати, а деякі ще й інтерв’ю на бігу давали.

На площі Філармонії дійство продовжилось розіграшем презентів від обласного відділення НОК України, обласного центру «Спорт для всіх» та фітнес-клубу «Силует». Проводити розіграш допомагали рекордсмен України в естафеті 4х100 м, кандидат до олімпійської збірної України Еміль Ібрагімов та екс-футболіст «Буковини» Олександр Білоус. А також, звісно, маленькі асистенти, які й витягували щасливі купончики зі скриньки. Еміль Ібрагімов, до слова, прибіг на площу фактично «з коліс» – лише повернувся до Чернівців, але, як зазначив, не міг не підтримати таку гарну справу. Тим більше, що наші олімпійці фізично не могли бути в цей час на площі (зірковий голова обласного відділення НОК України Іван Гешко поїхав до Луцького на легкоатлетичний матч за участю юнацької збірної України, Лідія Січенікова та Тетяна Дорохова напередодні також вирушили за межі області (НТЗ), Наталка Лупу тренується у Києві…).

А увінчалось спортивно-мистецьке свято благодійності гарним концертом, який вів знаний спортсмен (воркаут) і пропагандист здорового способу життя Юрій Мельничук.

Регіональний координатор ВБФ «Серце до серця» у Чернівецькій області Анна Рибарчук подякувала за добрі серця і підтримку гарної справи всім учасникам забігу та благодійного концерту, а також перехожим, які долучились до збору коштів для придбання реанімаційного обладнання для обласної дитячої лікарні.

SportBuk.com

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

Благодійний забіг “Біжу заради дітей” (Серце до серця). 24.04.2016 р.

***

***

***

24 квітня – благодійний пробіг «Біжу заради дітей 2016»! Долучайтесь!

***

Фото: Гешко, депутати, студенти і Ко пробіглися Чернівцями до профсвята 2015

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.