Фото: Гешко, депутати, студенти і Ко пробіглися Чернівцями до профсвята 2015

0

У суботу, 12.09.15, відбувся масовий забіг заздоровий спосіб життя вулицями Чернівців, присвячений Дню фізичної культури та спорту.

150912-zabig-BDMU-promin (1)-copy

Сотні учасників стартували від стадіону «Буковина» і в супроводі двох машин ДАІ пробіглися до площі Філармонії, де спершу відбулися невеличкий офіціоз та вікторина, а потім змагання з богатирського багатоборства серед студентів.

Ініціатором та організатором цього спортивно-масового заходу є Буковинський державний медичний університет. Організаторів традиційно підтримують міська влада, обласне управління комітету фізичного виховання та спорту МОНУ, обласне відділення НОК України, обласний центр «Спорт для всіх» (SportBuk.com).

У перших рядах бігли найтитулованіший буковинський спортсмен, нині голова обласного відділення НОК України Іван Гешко, учасник чемпіонатів світу 2013 та 2015 рр., рекордсмен України в естафеті 4х100 м Еміль Ібрагімов, секретар Чернівецької міської ради Ярослав Кушнірик, начальник управління молоді та спорту ОДА Богдан Вітовський, керівник міського спорту Дмитро Макаренко, директор обласного центру «Спорт для всіх» Георгій Мазурашу та інші.

На площі Філармонії з вітальними словами до учасників звернулись Іван Гешко, начальник освітянського облспортуправління Корнелій Жукотинський, помічник ректора з іміджевої політики БДМУ Алла Борисюк.

Зірковий бігун Іван Гешко, скориставшись нагодою, запросив присутніх і на масовий забіг «Буковинська миля», який відбудеться 27.09.15 на Соборній площі.

Між офіційною частиною та «Козацькими забавами» Еміль Ібрагімов провів невеличку олімпійську вікторину, в якій змогли взяти участь всі охочі. Найлегшими виявились запитання про успіхи Івана Гешка:)

Дякуємо за фото Ігорю Константинюку (promin.cv.ua). Фотогалерея буде доповнена.

Масовий забіг до Дня фізкультури і спорту 2015

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.