Баскетбол: Круті повороти у боротьбі за нагороди «Проліску 2016» (фото, відео)

2

У понеділок, 11.04.16, завершився традиційний турнір з баскетболу серед чоловічих та юнацьких команд «Пролісок».

 

Ігри відбувались переважно у спортзалі педколеджу ЧНУ. Тут гостювали і вирішальні поєдинки, які 160411-basket-Prolisok-3-m-CNU-BDFEU-sportbuk.com (2)!-визначили остаточний розподіл призових місць в обох номінаціях.

В юнацькій групі заключного ігрового дня ДЮСШ «Буревісник-Спартак» фактично просто оформив прогнозоване чемпіонство, здолавши «Ірбіс» – команду з переважно хлопців 2001-02 рр.н., яких тренує Геннадій Водовоз. А ось володар «срібла» визначився раніше у ЗНЗ №22, де місцева команда, поступаючись по ходу зустрічі, таки вирвала перемогу з різницею в 3 очки над підопічними Водовоза.

Переможцям та призерам вручили нагороди та солодкі презенти, придбані за кошти віце-президента обласної федерації баскетболу Юрія Барабанова, який нині перебуває в Ізраїлі. У церемонії нагородження взяли участь начальник управління молоді та спорту ОДА Богдан Вітовський, президент обласної федерації баскетболу Микола Попадюк та головний суддя змагань – майстер спорту, бронзова призерка Спартакіади народів СРСР Валентина Анісімова.

У дорослій номінації якраз в заключному турі зустрічалися команди, які в очній боротьбі визначали переможця змагань та бронзового призера.

У матчі за 3 місце «Університет» (представники ЧНУ та ЧТЕІ КНТЕУ), програючи суттєво після першої половини зустрічі, таки дотиснув у кінцівці «БДФА» (представники БДФЕУ).

У неофіційному фіналі також були ще ті «качелі». Фаворитом вважався «Олд Скул». Проте спершу вперед відірвалась команда «ОБОЗ». «Олд Скул» зумів наздогнати і вийти вперед. Але у кінцівці сильнішим виявився «ОБОЗ».

Окремо відзначили кращих гравців вирішальних поєдинків. У неофіційному фіналі ці відзнаки отримали Вадим Івануц («ОБОЗ») та Олег Писаренко («Олд Скул»), який відомий також успіхами у плаванні та більярді.

Це нагородження провели Валентина Анісімова та новий віце-президент обласної федерації баскетболу Олександр Тюрін.

Головним секретарем «Проліску-2016» була Євгенія Беженар (Рожко), яка є директором ДЮСШ «Спартак».

SportBuk.com

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

Баскетбольний турнір “Пролісок”, вирішальні матчі 11.04.2016 р.

***

***

Баскетбольні баталії в Чернівцях, області і за межами (І ліга, «Пролісок 2014», школярі)

***

Баскетбол: Дорослий «Пролісок-2012» виграв «Метеор», юнацький – гімназія №5

***

2 Comments
  1. Андрій Калинка says

    Звичайно дуже добре що даний турнір постійно проводиться!!! Але попередня проінформованість УСІХ шанувальників через соціальні мережі і ЗМІ цієї гарної гри дуже хромає як і в попередні роки також хромала…!!!

  2. Андрій Калинка says

    Бачу що десь недавно була скликана конференція обласної федерації баскетболу де на громадських засадах було переобрано чи обрано нову президію федерації!!! Дуже цікаво взнати де і коли проводилось дана конференція і хто були присутні на ній!!! Хто знає може поділитесь інформацією???!!!

Leave A Reply

Your email address will not be published.