Іван Гешко: «дозована» і «безлімітна» правда (відео)

0

У середу, 23.03.16, зірковий буковинський бігу, голова обласного відділення НОК України та профільної комісії обласної ради Іван Гешко дав одразу декілька інтерв’ю в столиці, куди він поїхав на парламентські слухання  на тему: «Шляхи розвитку фізичної культури і спорту в Україні в умовах децентралізації влади».

 

Зокрема, зранку чемпіон світу та Європи з бігу на 1500 м спілкувався в радіо ефірі, а з 13:00 160323-xsport-Maschenko-Heshko-sportbuk.com (1)-відповідав на запитання в прямому ефірі на XSPORT. Про друге інтерв’ю Іван повідомив на своїй сторінці у Facebook дуже тепло: «Сьогодні відповідав на запитання в прямому ефірі на XSPORT. Ведучий – Олександр Мащенко, спортивний журналіст з великої літери. Він свого часу висвітлював чимало моїх успішних стартів, коментував “мої” прямі трансляції, підтримав наш проект зі створення олімпійської бази на найвищій в наших Карпатах плоскій горі “Памір”, робив репортаж про спортінтернат в Кіцмані і т.д. Тому було дуже приємно знову з Сашком пересіктися і поспілкуватися в ефірі. Наступна зустріч має бути вже на Буковині знову:)».

Ефір на XSPORT був приурочений ювілею перемоги кіцманського чернівчанина на чемпіонаті світу 2006 р. в Москві. Говорили, звісно, про успішний виступ збірної України на чемпіонаті світу в приміщенні в Портленді, про проблеми багатьох спортсменів з мельдонієм (забороненим з 1 січня 2016 р.), про буковинські проекти, які Іван патронує і реалізовує разом з депутатом міської ради Валерієм Чинушем (готель «Буковина») та іншими партнерами тощо.

І, що цікаво, цього ж дня в соціальних мережах розповсюдили запис програми «17 хвилин правди» (ТВА), яку ми теж пропонуємо до вашої уваги. Саме її ми назвали «дозованою» правдою, але обмеження це стосується часу, а не самої правди:)

SportBuk.com

***

***

ГЕШКО Іван Тарасович

***

У Кіцмані на імені Гешка замість підтримки спорту… поповнюють бюджет

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.