Відкрите тренування ДЮФК «Спарта» з сюрпризом (фото)

0

У вівторок, 19.01.16, дитячо-юнацький футбольний клуб «Спарта» провів відкрите тренування, на якому були представники преси та гості з місцевої та національної федерацій футболу.

 

У зимовий період вихованці ДЮФК «Спарта» займаються у капітально відремонтованому залі 160119-sparta-loko--sportbuk.com (85)-udar-padinnya!!-клубу «Локомотив». Тренування проводять, як ми вже повідомляли, колишній воротар збірної України та таких команд, як «Дніпро» (Дніпропетровськ), «Чорноморець» (Одеса), «Волинь» (Луцьк) і «Металіст» (Харків) Олександр Гуменюк та екс-голкіпер футзального клубу «Меркурій» Сергій Париський.

Відкрите тренування відвідали віце-президент федерації футболу України і керівник обласної федерації футболу Василь Орлецький і заступник голови крайової федерації Сергій Задорожняк, які вручили м’ячі від ФФУ. Василь Григорович також передав вітання від президента національної федерації Андрія Павелка та зауважив, що, напевно, не всі стануть професійними футболістами, але, як мінімум, закладуть базу для здорового і успішного майбутнього.

Інформація щодо занять у першій у Чернівцях приватній школі «Спарта» за телефонами:

(067) 654-33-80, (099) 955-28-68 (Олександр Анатолійович)

(050) 683-07-61 (Сергій Георгійович)

Більше фотографій дивіться тут:

ФК “Спарта” у “Локомотиві” 19.01.2016

***

Набір до приватної футбольної школи «Спарта»

***

У Чернівцях діток тренуватимуть за методиками європейських футбольних академій

***

Екс-голкіпер збірної України відкриває у Чернівцях І приватну футбольну школу!

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.