Діти Героїв АТО спортивно відвідали «Льодовий майданчик» і «Панораму» (фото)

0

Субота, 16.01.16, для дітей Героїв АТО, яких у Чернівцях приймає благодійна організація «Майбутнє України» (Марта Левченко), була «спортивним днем».

Першим спортивним об’єктом цього дня для них став «Льодовий майданчик», власник якого 1-160116-duty-ATO-Lyodoviy-sportbuk.com (1)-Павло Польовий завжди підтримує подібні заходи. Завдяки його гостинності, дітки та декілька мам (плюс волонтери, які супроводжували групу) покатались на ковзанах стільки, скільки були сили і бажання:) По ходу трохи компанію їм склав і наш зірковий бігун – чемпіон Європи та світу з бігу на 1500 м Іван Гешко.

А ще під час перебування на «Льодовому майданчику», як кажуть, «в очі кидались» заняття юних фігуристок під керівництвом «Льодової Королеви 2013» Інни Гринчук.

Потім маленькі почесні гості міста побували у найбільшому в Україні торговельно-розважальному комплексі«Панорама Чернівці», де Віктор Равлюкорганізував їм можливість пограти у боулінг у клубі «Максимум». До слова, дітки, хоч і грали або вперше у боулінг, або рідко мають таку можливість, демонстрували доволі високі результати;)

Спортивно-оздоровча програма відбулась за підтримки облцентру «Спорт для всіх» (SportBuk.com).

Діти Героїв АТО на “Льодовому майданчику” 16.01.16

***

Школа фігурного катання “Аксель” 16.01.16

***

Діти Героїв АТО у боулінг-клубі ЦР “Панорама-Чернівці”

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.