Відео: «головний олімпієць» Буковини Іван Гешко вітає з Новим 2016 роком!

0

Напередодні Нового 2016 року, який є олімпійським, зірковий голова обласного відділення Національного Олімпійського комітету України Іван Гешко привітав з новорічно-різдвяними святами спортивну родину Буковини.

 

Відео-привітання від зіркового бігуна також «крутяться» на телеканалах ТВА та «Чернівецький промінь», але там він вітає, передусім, як депутат обласної ради від Об’єднання «Самопоміч».

*** 

Шановна олімпійська, спортивна родино!
Дозвольте від олімпійського відділення та від себе особисто щиросердно привітати всіх з новорічно-2015-16-vitannya-Noviy-rik-Heshko-різдвяними святами.
2015-й рік був дуже непростим для нашої країни, для Буковини, і, на жаль, для фізкультурно-спортивної сфери теж. Але було у 2015-му і чимало приємних миттєвостей, пов’язаних з успішними виступами наших спортсменів на змаганнях різного рівня.
2016-й – рік Олімпійських ігор в Бразилії. Ми сподіваємось і віримо, що буковинський спорт буде гідно представлений на найпрестижніших змаганнях сучасності. Щиро бажаю нашим потенційним олімпійцям сповна реалізувати свій потенціал в олімпійському році. Також бажаємо всім нашим спортсменам успішно штурмувати намічені спортивні цілі.
Нехай 2016-й рік відсуне в бік всі негаразди, принесе нам здоров’я, добро, удачу, достаток і, звісно, мир та спокій нашій країні.
З новим роком, з новим щастям!

Щиро ваш, Іван Гешко

***

***

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.