У Чернівцях школярі робили зарядку з Безсоновою, Гешком і Ко (відео, фото)

1

Зарядку з олімпійцями та/або іншими титулованими спортсменами для школярів (і не лише) на Буковині проводять далеко не вперше, навіть доволі регулярно, особливо останнім часом.

151111-zaryadka-olimpiytsi-Heshko-sportbuk.com (8)-G

11.11.15, як повідомляє відповідальний секретар обласного відділення НОК України Ярослав Галан, у Чернівецькій спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів фізико-математичного профілю №6 відбувся спортивний захід «DO like OLYMPIANS» у рамках чергового Всеукраїнського проекту Національного олімпійського комітету, що реалізується спільно з «The Coca-Cola Foundation».

Захід було організовано та проведено обласним відділенням НОК України та регіональним відділенням Олімпійської Академії України (яка функціонує на факультеті фізичної культури та здоров’я людини), за підтримки СК «Гешко».

Студентками факультету Анастасією Мотреску та Тетяною Рогожою із почесними гостями: головою Чернівецького обласного відділення НОК, чемпіоном Європи та світу з бігу на 1500 м, кращим спортсменом України 2006 р. Іваном Гешком і чемпіонкою світу, призеркою Європейських ігор зі стрільби з лука Лідією Січеніковою було проведено олімпійську гімнастику для учнів 7 класу. Заочно (на відео) до них приєдналась і призерка Олімпійських ігор Ганна Безсонова.

Головна мета – привернення уваги дітей до активного та здорового способу життя й олімпійського руху. Проект включає у себе проведення уроку з олімпійцем, розминку з учнями та майстер-клас від олімпійця.

Усі учасники заходу були нагороджені футболками, значками, а навчальний заклад отримав олімпійську літературу та м’ячі.

На факультеті фізичної культури та здоров’я людини протягом кількох років функціонує волонтерський олімпійський рух, яким займається старший викладач кафедри теоретичних основ і методики фізичного виховання Юрій Ячнюк та асистент цієї ж кафедри Ярослав Галан. З метою популяризації олімпійського руху на Буковині на факультеті фізичної культури та здоров’я людини створено кабінет олімпійської освіти, клас олімпійського та професійного спорту.

Інформаційна підтримка – облцентр «Спорт для всіх» (SportBuk.com).

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

Зарядка з олімпійцями 11.11.2015

***

Розминка з олімпійцями (чемпіонами) DO like OLYMPIANS

***

Відео: Місцевий час (5 канал, ТРК АСС)

***

«DO LIKE OLYMPIANS» ДЛЯ ПРАЦІВНИКІВ КОМПАНІЇ «COCA-COLA»151106-Heshko-Coca-Cola-

6 листопада 2015 року в рамках партнерства НОК України з компанією «Coca-Cola» Чернівецьким обласним відділенням НОК України було проведено «Do like Olympians» для працівників компанії «Coca-Cola» в Чернівецькій області. Почесним гостем заходу став Чемпіон світу, учасник Олімпійських Ігор, голова обласного відділення НОК України — Іван Гешко, який провів разом з студенткою ІІІ курсу факультету фізичної культури та здоров’я людини — Мотреско Анастасією, олімпійську зарядку.

noc-cv.org.ua

***

Фото: «Олімпійська зарядка» і «баталії» з дартсу та новусу (День спорту 2015)

***

Фото: «Do like OLYMPIANS» на благодійному фестивалі «Буковинська мрія 2015

***

Медики, олімпійці і депутати – на першоквітневій благодійній зарядці (відео, фото)

***

Фото: Кращий спортсмен України провів ранкову гімнастику з гімназистами

***

1 Comment
  1. Гарабаджієв Олександр says

    Чи можливо провести такий захід і в школах області?

Leave A Reply

Your email address will not be published.