Бодіфітнес: Чернівчанка виграла чемпіонат світу 2015 (відео)

0

Одну з двох золотих нагород для України на World Fitness Championships 2015 у Будапешті (Угорщина) здобула чернівчанка Інна Трофіменкова.

Про це SportBuk.com повідомив Dmytro Sukholytkyy-Sobchuk з посиланням на Ігоря Барана. Trofimenkova-foto-BaranIgor
«Граючий тренер» спортивно-оздоровчого клубу «VIP Gym» Інна Трофіменкова відзначилась на чемпіонаті світу за версією IFBB у номінації бодіфітнес (зріст до 158 см). Ще одне «золото» Україні принесла Оксана Бригідір зі Львова (фітнес бікіні, до 169 см).

В активі представників України також 4 «срібла» і одна «бронза». З таким доробком наша країна посіла 2 місце у загальнокомандному заліку.

Сама Інна Трофіменкова, нагадаємо, у минулому успішно займалась пауерліфтингом. У бодіфітнесі вперше гучно заявила про себе на міжнародній арені у Trofimenkova-vk-sama2013 р., коли стала бронзовою призеркою чемпіонату світу в Києві. У 2014 р. Інна на чемпіонаті світу в Канаді виборола 2 місце у змішаних парах, а індивідуально була четвертою. І ось тепер стала чемпіонкою світу. Вітаємо!

 

Звіт про участь українців у чемпіонаті світу 2015:

Фітнес жінки, фітнес чоловіки, бодіфітнес, бікіні-фітнес, Вуменс фізик, Менсі фізик, змішані пари-це все те, що ми побачили в Будапешті з 13-го по 16-е листопада 2015 р. Такого “сильного” світу я не пам’ятаю як по кількісному, так і за якісним складом учасників. Кількість, явно, поставило на своєрідний тупик організаторів, а якість суддівські “бригади”! Навіть супер фахівець у своїй роботі, глава суддівського комітету IFBB, Павло Філіборн, здавалося, кілька разів був в “замішанні” Хоча і з гідністю вийшов з нього!

Підсумки – радують, перспективи – непередбачувані! Традиції успішних виступів європейців були порушені представниками Американського континенту і Китаю. “Африка” не просто брала участь, а чітко пред’явила свої права на гідне місце у розіграші медалей чемпіонату. Кількість підготовлених спортсменів, практично у всіх категоріях, тішить і змушує тренерів задуматися над тренуваннями своїх підопічних для успішної демонстрації на наступних стартах.

АЛЕ, не може ж бути все добре!! І минулий чемпіонат показав, що над багатьма напрямками в організації та проведенні наших заходів необхідно багато працювати! Все добре з фото і відео виробництвом (Копчик, Тимошенко …) в процесі проведення і після нього, а от про анонсующі заходи, здавалося, забули. Жодного бігборду, жодної афіші ми ніде не побачили. Може, й були якісь телевізійні прояви майбутнього заходу, але очікуваного ефекту вони не мали! У залі для глядачів (не дуже великому) перебували спортсмени, які вже виступили, та їх тренери. Чи не була організована пряма трансляція, просто необхідна для залучення уваги “громадськості” та популяризації нашого руху. А всі підсумкові фото, відео-інтерв’ю і т. Д., Звичайно ж класно, але пізно! Ми то розуміємо, що прелюдія не менше важлива процесу і, тим більше, підсумку! А його не було. Загалом горезвісна “ложка меду” в “бочці дьогтю” або навпаки, як кому подобається.

Тепер про наших спортсменів і не тільки. Хочеться подякувати КОМАНДУ, яка в черговий раз показала, що підготовка, злагоджені дії під час змагань, взаємодопомога та підтримка не може не дати позитивних результатів! Були й “нерви” і непорозуміння і напруга, все було, але в результаті ми два рази хором заспівали Гімн України, сім разів обійняли призерів і чемпіонів, від усієї душі привітали фіналістів, як могли втішили тих, які не повною мірою успішно виступили, але все-таки принесли залікові очки в скарбничку збірної, що дозволило посісти друге місце серед 55 країн учасниць чемпіонату!!!

(Ігор Делієв, fbbu.com.ua)

Команда:

Оксана Бригідір (Львів) – бікіні до 169 см – 1 місце

Інна Трофіменкова (Чернівці) – бодіфітнес до 158 см – 1 місце

Оксана Оробець (Черкаси) – фітнес понад 163 см – 2 місце

Назар Хархун (Київ) – чоловічий фітнес – 2 місце

Марія Акіжанова (Київ) – фізик до 163 см – 2 місце

Наталія Рагушенко (Миколаїв) – бікіні до 166 см – 2 місце

Марія Квасникова (Київ) – бікіні до 172 см – 3 місце

Світлана Сидоренко (Харків) – бікіні до 160 см – 4 місце

Анастасія Кабанова (Львів) – бікіні до 163 см – 5 місце

Галина Безпалько (Миколаїв) – бікіні до 160 см – 6 місце

Мілена Молнар (Ужгород) – бікіні до 166 см – 6 місце

Катерина Грима (Одеса) – фізик до 163 см – 7 місце

Едвард Муганга (Київ) – фізик до 178 см – 7 місце

Наталія Парталога (Одеса) – бікіні до 160 см – 8 місце

Тетяна Приходько (Дніпропетровськ) – бікіні до 163 см – 8 місце

Олександра Костильова (Харків) – бікіні до 163 см – 11 місце

Алена Чумакова (Севастополь) – бодіфітнес до 168 см – 11 місце

Інна Рудакова (Київ) – бікіні до 169 см – 11 місце
***
Ігор Делієв (Київ) – президент Національної федерації бодібілдингу України

Олександр Кислий (Київ) – головний тренер жіночої збірної, член виконкому ФББУ, суддя міжнародної категорії.

Ірина Делієва (Київ) – генеральний секретар ФББУ, член виконкому ФББУ, суддя міжнародної категорії.

Віктор Поліщук (Донецька обл) – віце-президент ФББУ, член виконкому ФББУ, суддя міжнародної категорії.

Ігор Баран (Ужгород) – член виконкому ФББУ, суддя міжнародної категорії.

Валерій Стеценко (Київ) – член виконкому ФББУ, суддя міжнародної категорії.

Олександр Гордієнко (Полтавська обл) – член виконкому ФББУ, суддя міжнародної категорії.

Олена Богданова (Львів) – прес-аташе ФББУ

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

2014 ЧС фінал бодіфітнес 158 см

https://www.youtube.com/watch?v=2biLTO-FMaA

***

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.