Армфайт-бій чемпіонів Іспанії та Ізраїлю у чернівецькій «Сицилії» (відео, фото)

0

Аншлаговим видався матч-реванш між чемпіонами Іспанії та Ізраїлю з армспорту у чернівецькому кафе-барі «Сицилія» 16.10.15.

151016-armfayt-Bayka-Segal-1-sportbuk.com

Чемпіон Spain Open, срібний призер Italy Open, переможець Germany Openі президент Чернівецької обласної федерації армспорту Маріус Байка кинув виклик абсолютному чемпіону Ізраїлю Ігорю Сегалу, який має в активі 8 місце на чемпіонаті світу.

На початку 2013 р. вони зійшлися в рамках прем’єрних у Чернівцях армфайтів (силових двобоїв), коли збірна Буковини зустрілась із збірною спортсменів з України та Ізраїлю. Тоді Ігор Сегал упевнено переміг і на ліву руку (6:0), і на праву руку (5:1).

І ось Маріус Байка «Хоробре серце», попри велику різницю у вазі (85 кг проти 110 кг у суперника) викликав на матч-реванш ізраїльського супер чемпіона з буковинськими коріннями.

Маріус, який за час після попередньої згаданої вище зустрічі, записав до свого активу поважні міжнародні успіхи, дуже серйозно готувався до цього двобою і налаштовувався на переможний реванш! Правда, за 3 дні до матчу-реваншу чернівецький чемпіон, на жаль, прихворів… Проте, не відмовився від двобою. І таки дав бій гостю з Ізраїлю! Хоча знову поступився – 2:4 (на ліву руку) і 0:6 (на праву руку).

Арбітрами були Олександр Незвещук та Ярослав Ландига.

Такому матчу виявилось трохи тіснувато в кафе-барі «Сицилія», адже бажаючих подивитися і повболівати було більше, ніж місць. Тому і в дверях стояли.

Як зазначив керівник Благодійного фонду «Довіра» Володимир Дорош, це перше таке дійство після перерви, пов’язаної з трагічними подіями в країні. Але тепер перемир’я (принаймні, офіційно), тож вирішили повернутися до організації таких цікавих змагальних проектів з армспорту, яких до початку конфлікту на сході очолювана Байкою федерація, за підтримки фонду «Довіра», проводила чимало і регулярно.

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

Армфайт Маріус Байка – Ігор Сегал 16.10.15

***

***

***

Як воно було на початку 2013 р.:

Відео: Перші армфайти у Чернівцях (16.02.13)

Фото: Буковина поступилась в армфайтах збірній України та Ізраїлю

***

УВАГА!

А в суботу, 17.10.15, усіх обласна федерація армспорту запрошує всіх охочих на відкритий турнір з армрестлінгу на площі Філармонії – у рамках фестивалю «Сильна Нація».
Зважування – з 12:00 до 13:00 Початок змагань – о 13:00.

Вагові категорії: до 70 , до 80, до 90 , 90+ кг.

Leave A Reply

Your email address will not be published.