Запрошуємо в «Мигово» (Карпати) на чемпіонат України з футнету (тенісболу) 2015

0

Усі охочі можуть позмагатися 15.08.15 у гірському комплексі «Мигово» за дві путівки до основної сітки чемпіонату України з футнету (тенісболу), нагороди якого будуть розіграні другого дня, 16 серпня.

120512-Ukr-tenisbol-Shpetjko-Pavlo-sportbuk.com (287)

Учасники змагань матимуть можливість проживати і харчуватися у комплексі «Мигово» (Вижницький район) на пільгових умовах. Про це SportBuk.com повідомив співвласник комплексу – депутат Чернівецької міської ради і шанувальник спорту Володимир Штефуряк.

Для участі у відбірних змаганнях за 2 путівки до фінальної частини чемпіонату України з футнету 2015 р., які відбудуться за підтримки облцентру «Спорт для всіх», необхідно зареєструватися до 12.08.15. З приводу заявок телефонуйте: (050) 311-80-92 (Денис), (050) 841-61-33 (Георгій).

На сайті федерації футнету повідомляється, що цьогорічний чемпіонат України відбудеться у перлині Буковинський Карпат – туристичному комплексі «Мигово» – на нещодавно відкритому тенісному корті з штучною травою.

Система розіграшу носить експериментальний характер. До фінальної частини чемпіонату напряму потрапили чотири команди – минулорічний переможець «Голосієво» (Київ), а також переможці регіональних відбірних турнірів:

Захід (Чернівецька обласна федерація) – ФК «Зарінок» (Чернівці);

Південь (Одеська федерація) – «Торнадо» (Одеса);

Центр (Київська федерація) – «Пірати» (Київ).

Ще дві путівки до фінальної частини, як вже зазначено вище, будуть розіграні у відбірному турнірі, який відбудеться там же, у туркомплексі «Мигово», напередодні фіналу – 15 серпня.

І це пропозиція для всіх охочих!

Довідково: змагання відбуваються у трьох номінаціях (одиночний, парний розряди та трійки), тобто до складу команди можуть увійти від 3-х до 6-ти учасників (учасник може грати як лише в одній, так і в декількох номінаціях).

Реєструйтесь і випробуйте свої сили у чемпіонаті України!

Врахуйте, що участь у змаганнях можна гарно поєднати з відпочинком. Учасники, які замовлять пільгове проживання та харчування, матимуть можливість також безкоштовно користуватися двома розташованими на території комплексу басейнами.

***

1 листопада – фінал чемпіонату України з футнету 2014 (онлайн, представлення)

***

Фото: Призери Чемпіонату України з футнету 2013 – Київ, Кишинев і Чернівці

***

Відео: Фінальний тур І Чемпіонату України з футнету (в т.ч. виступ буковинців)

***

Відео: Диво-удар у матчі збірної України на Чемпіонаті світу з футнету 2012

***

Фото: Фінальний тур І Чемпіонату України з футнету (тенісболу) – успіхи буковинців

***

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.