На Буковині Олімпійський день 2015 відзначили Малою Олімпіадою (фото, відео)

0

У вівторок, 23.06.15, в Міжнародний Олімпійський день, на Буковині відкрили Малі Олімпійські ігри за участю школяриків.

150623-Mala-Olimpiada-Beregomet-Yunistj-sportbuk.com (18)

На такій олімпійській ноті це всесвітнє олімпійське свято відзначили в дитячому таборі «Юність» (смт. Берегомет Вижницького району).

Все було, як завжди, гарно і урочисто. Головні символи дійства – олімпійський прапор, який голова обласної організації профспілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення і керівник обласної федерації баскетболу Микола Петрович Попадюк привіз з пекінської Олімпіади-2008, та олімпійський смолоскип. Після урочистого запалення олімпійського вогню послідували показові виступи за участю представників всіх загонів.

В символічній президії, крім Миколи Петровича, були директор табору Катерина Олексіївна Ковальчук, методист Валентина Юріївна Огірок, директор обласного центру «Спорт для всіх» Георгій Мазурашу та почесний гість – стипендіат НОК, чемпіонка і рекордсменка України зі стрільби з лука серед дівчат, призерка кадетського Кубку Європи Світлана Меркулова (Мікуліна).

Змагальну частину малої Олімпіади розпочали з «Веселих стартів» – комбінованих естафет.

Крім цього, хлопчики і дівчатка з молодшого загону, разом із Світланою, взяли участь у проекті «Do like OLYMPIANS», який на Буковині підтримують обласне відділення НОК України та обласний центр «Спорт для всіх».

А «на закуску» Микола Попадюк, як керівник федерації баскетболу, влаштував імпровізований конкурс снайперів відомий під назвою «Мінус 5». Сам же й виграв, але, звісно, олімпійські презенти вручив суперникам.

Мала Олімпіада в «Юності» триває.

ПЕРЕГЛЯНУТИ ВІДЕО

***

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

Мала Олімпіада 2015 в таборі “Юність” (Берегомет)

***

Фото: «Олімпійський» старт другої зміни 2014 у таборі «Юність»

***

Фото: На Буковині дартс став «олімпійським видом»

***

Фото: «Олімпійське літо 2013» – максимальна доступність для всіх

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.