Фото: «Олімпійське літо 2013» – максимальна доступність для всіх

0

Найчастіше до програми різноманітних заходів у літніх оздоровчих таборах у рамках «Олімпійського літа» входили змагання з дартсу – надзвичайно доступного виду спорту.

Перевага дартсу в тому, що в цьому виді можуть змагатися всі дітки, навіть ті, які входять до так званої

У дартсі змагалися і наймолодші відпочиваючі
У дартсі змагалися і наймолодші відпочиваючі

спецмедгрупи (о, на жаль, в наш час набуло доволі масового характеру).

Як правило, дартс був частиною спортивного свята. А ось у таборі «Юність» (Берегомет Вижницького району) обласний центр «Спорт для всіх» та обласне відділення НОК України провели окремі змагання з дартсу.

Сповідуючи олімпійський принцип («Головне не перемога, а участь»), презенти від облцентру «Спорт для всіх» вручили всім учасникам. А вожатим Олександру Глотову та Василині Огірок дісталися і «олімпійські» футболки від обласного відділення НОК України (для першого цей подарунок став «особливим», адже в цей день Олександр Олександрович, або «Сан Санич», як його називають дітки, відсвяткував своє 20-ліття).

Як кажуть, для статистики зауважимо, що найвлучнішими серед юнаків були Олександр Савчук, Василь Сорохан та Юрій Мазурашу (і знову про доступність дартсу – Юрко змагався із загіпсованою ногою), а серед дівчат – Юліана Хоменко, Віталіна Брянська, Яна Демко, Юлія Григорець та Діана Міщанчук.

Перед початком змагань перемогу жартома прогнозували Діні Лучніковій, але прізвище, яке, певною мірою, асоціюється з влучністю, не допомогло увійти до числа лідерів. Хоча від найвлучніших юнаків Діна відстала лише на декілька очок (дівчата виявились точнішими).

Взагалі табір «Юність» цього літа був одним з найспортивніших на Буковині.

Фото: Георгій МАЗУРАШУ

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

“Олімпійське літо-2013”. Дартс у таборі “Юність” (SportBuk.com)

***

Фото: У карпатському таборі з першого дня ІІІ зміни – олімпійські сюрпризи

Фото: Малу Олімпіаду в Карпатах відкрили «робінгудка» і перший президент

Leave A Reply

Your email address will not be published.