Міська рада виділила ФСК «Буковина» 400 тис. грн.

2

На сесії міської ради 25.06.15 серед інших розглядали і питання виділення коштів футбольному клубу «Буковина».

150625-sesia-Bodnar

Попередньо було заплановано спрямувати на підтримку ФСК «Буковина» 200 тис. грн. Під час розгляду питання було запропоновано збільшити цю суму удвічі. Заслухавши президента ФСК «Буковина» Сергія Гринюка і обговоривши це питання в сесійній залі, депутати підтримали це рішення. Тож «Буковині», як повідомляє fakty.cv.ua, буде виділено з міського бюджету не 200, а 400 тис. грн.

Крім цього, екс-почесний президент футзального клубу «Меркурій» Іван Боднар запропонував створити робочу групу на чолі з мером Олексієм Каспруком (і персонально включити туди депутатів з різних фракцій, та й взагалі всіх охочих), яка вивчатиме реальні можливості подальшої і більш суттєвої підтримки клубу.

Сергій Гринюк зауважив, що не звик в житті та спорті програвати, тому вважає за потрібне визначатися – або знаходити можливості фінансувати клуб належним чином і ставити завдання вийти наступного сезону до І ліги, або він особисто не хотів би займатися надалі клубом в режимі виживання.

«Буковину» знищити не можна підтримати! (де влада поставить кому?)

2 Comments
  1. володимир says

    Чому гроші платників податків з міського бюджету виділені комерційній приватній структурі? ФСК “Буковина” це комерційна приватна організація.

    1. Клуб – громадська організація.
      До слова, спортивні товариства теж громадські організації, які фінансуються з бюджету.

Leave A Reply

Your email address will not be published.