Каспрук в Баку знайшов ще одного чернівецького учасника І Європейських ігор!

0

Титулована лучниця Лідія Січенікова, як виявилось, не єдина чернівчанка, яка бере участь у складі збірної України на І Європейських іграх в Баку (Азербайджан).

vodne-polo-neytr

У змаганнях з водного поло честь України серед інших захищає і Владислав Дулін, який є уродженцем Чернівців! Про це SportBuk.com повідомив чернівецький волейболіст-аматор Олександр Каспрук, який нині працює в Баку. Дулін Владислав Сергійович (7.01.98), як зазначено у відомостях про нашу збірну з водного поло, останнім часом проживає в Брюсселі (Бельгія).

На запитання, чи був на стадіоні під час церемонії відкриття Європейських ігор, Олександр Каспрук відповів: «На стадіоні не був, дивився по телевізору. За наших, безперечно, буду вболівати! Завтра грає Україна – Росія у водному поло, і за нашу “екіпу” грає уродженець Чернівців. Завтра підем під жовто-блакитним та червоно-чорним вболівати».

Нагадаємо, що на Іграх у Баку виступає також олімпійський чемпіон 2012 р. з веслування на байдарках Олександр Дяченко з Новодністровська (тренер – Сергій Осипенко), який представляє Росію.

***

І Європейські ігри 2015: хто представлятиме Буковину в Баку (види спорту, програма)

***

Свято Олімпійського прапора і стрітбол на честь І Європейських ігор (фото, відео)

***

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.