Свято Олімпійського прапора і стрітбол на честь І Європейських ігор (фото, відео)

0

У п’ятницю, 12.06.15, на Соборній площі у Чернівцях урочисто підняли Державний та Олімпійський прапори – на честь відкриття І Європейських ігор в Баку (Азербайджан).

150612-olimp-stritbol-sportbuk.com (8)

Почесними учасниками церемонії були чемпіонки Європи та світу зі стрільби з лука, олімпійська рекордсменка, учасниця Олімпіади 1996 р. Ліна Герасименко та учасниця Олімпіади 2012 р., заступник голови обласного відділення НОК України Тетяна Дорохова, заступник голови обласної державної адміністрації, керівник апарату Руслан Іванович Сенчук, секретар Чернівецької міської ради Ярослав Денисович Кушнірик, начальник обласного управління молоді та спорту Богдан Вітовський, начальник міськспортуправління Дмитро Васильович Макаренко, заслужений тренер України зі стрільби з лука Олег Геннадійович Осипенко, чия вихованка Лідія Січенікова вирушила на Ігри в Баку.

Представники обласної та міської влади звернулися з вітальними словами до присутніх, а

Тетяна Дорохова зачитала звернення президента НОК України Сергія Бубки з нагоди «Свята Олімпійського прапора». Після цього титуловані лучниці та рекордсмен України в естафеті 4х100 м Еміль Ібрагімов і чемпіон України серед юнаків з велоспорту маунтенбайк Павло Лукан підняли Державний та Олімпійський прапори під відповідні гімни.

Після урочистості продовжились ігри турніру зі стрітболу «Олімпійські надії» серед юнаків 2012 р.н. і мол., організований обласним центром «Спорт для всіх» (SportBuk.com), міськспортуправлінням та обласним відділення НОК України (головний суддя – Петро Бежан).

Призову трійку у «баталіях» з вуличного баскетболу 3х3 утворили «Пентагон», «Калічанка» та «Лідери». «Пентагон» всі свої матчі виграв. А у подинку за 2 місце «Калічнка» та «Лідери» зіграли в основний час унічию 4:4, а «срібне» очко першими закинули представники мікрорайону Калічанка. За крок до призового місця була команда «Пентагон 2002».

Нагороди призерам вручив керівник міського спорту Дмитро Макаренко.

Захід відбувся за сприяння міської ради (Олексій Каспрук).

***

І Європейські ігри 2015: хто представлятиме Буковину в Баку (види спорту, програма)

***

***

***

Свято Олімпійського прапору 12.06.15

***

Турнір зі стрітболу “Олімпійські надії” 12.06.15

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.