Фото: «Олімпійська зарядка» і «баталії» з дартсу та новусу (День спорту 2015)

0

З «Олімпійської зарядки», яку робили під керівництвом красуні-лучниці, розпочався День спорту в рамках Тижня Доброти 2015.

150602-Denj-sportu-1-Olimp-zaryadka-sportbuk.com (47)

Дійство відбулося на площі Філармонії і стало частиною проекту «Буковинська мрія», організованого благодійною організацією «Майбутнє України».

Співорганізаторами Дня спорту стали обласне відділення НОК України, обласний центр «Спорт для всіх» та міськспортуправління.

«Олімпійську зарядку» всі охочі провели під керівництвом майстра спорту міжнародного класу зі стрільби з лука Марії Чорногуз, яка навчається на факультеті фізичної культури і здоров’я людини ЧНУ. Такі руханки проводяться по всій Україні в рамках проекту «Do like OLYMPIANS».

Усі маленькі учасники чернівецької «Олімпійської зарядки» отримали презенти від обласного відділення НОК України та морозиво від компанії «ВітаСе» (Сергій Романовський). Крім цього, всі-всі учасники взяли участь ще й в розіграші «олімпійських» футболок.

Далі за програмою Дня спорту відбулися змагання з дартсу та нового для Чернівців виду спорту новус (морський більярд).

У дартсі призову трійку утворили Юлія Козловська, Богдан Бічер (2003 р.н.) та Тетяна Гордей (1999 р.н.). Вони, як і фіналісти турніру з новусу, отримали симпатичні презенти від компанії «ВітаСе».

Увінчатися День спорту мав благодійним турніром з морського більярду, до участі в якому публічно були запрошені місцеві депутати, меценати та інші відомі особистості. На місці змагань «засвітились» лише троє. Редактор газети «Час» Петро Кобевко прийшов на оголошений початок заходу (який довелося трохи змістити через спеку) і не зміг дочекатися «депутатських баталій» (їх початок анонсувався на 18:00). А з депутатів, зрештою, прийшли лише Володимир Бешлей та Олег Громадський.

Перший примудрився в «розминочній» грі обіграти самого засновника новусу в Черінвцях Олексія Микуляка (який, до слова, і самий виготовляє столи для цієї простої гри, контактний телефон Олексія Олеговича – 066 368-76-79). А потім відбувся єдиний і одразу фінальний:) депутатський двобій Бешлей – Громадський. Олег Громадський є почесним президентом обласної федерації більярду, тож вважався фаворитом у цій грі. Проте більярдні навички зовсім не гарантують успіх у новусі. Спершу Громадський таки відірвався було вперед за кількістю забитих у лузу фішок. Але Бешлей зміг вирівняти ситуацію. Не будемо акцентувати увагу на тому, чим закінчився матч, адже самі учасники офіційно оголосили нічию;) Тобто це нічия на користь благодійності;)

Георгій МАЗУРАШУ, SportBuk.com,
директор обласного центру «Спорт для всіх»

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

Розминка з олімпійцями (чемпіонами) DO like OLYMPIANS

***

«Тиждень доброти»: Тенісний клуб «Ейс» здійснив дитячу мрію достроково (фото, відео)

***

Фото: Міс Чернівців на фонтані і «спортивні дива» в рамках Тижня Доброти 2014

***

Фото: У Чернівцях провели зірковий урок фізкультури 2014

***

Фото: Віце-міс спорт навчила дітей «Небесної сотні» стріляти з лука

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.