Учасникам «Бігу Миру» 17 травня – велосипеди, футболки-вишиванки, намети…

0

Серед учасників «Бігу Миру», який відбудеться у неділю, 17 травня 2015 р., у Чернівцях, будуть традиційно вже розіграні три велосипеди МТБ, палатки, футболки-вишиванки, каремати та інші призи. Про це на прес-конференції, присвяченій заходу, повідомив зірковий бігун і голова обласного відділення НОК України Іван Гешко, який є одним із засновників і співорганізаторів «Бігу Миру».

150513-pers-Big-myru-Parneta-velo

У звітній прес-конференції в готелі «Буковина» взяли участь також голова обласної федерації легкої атлетики, депутат міської ради і постійний партнер «Буковинської милі», «Бігу Миру» та інших резонансних спортивних проектів Валерій Чинуш, учасник «Run for Peace 2015», майстер спорту міжнародного класу з надмарафонського бігу Станіслав Лазюта та директор обласного центру «Спорт для всіх» Георгій Мазурашу.

Валерій Чинуш зазначив, що проводити такі заходи приємно, адже зараз тема миру надзвичайно актуальна в Україні, важливо демонструвати всіма можливими засобами, що Україна – мирна країна, а українці – миролюбиві, добрі люди, які вміють об’єднуватися навколо добрих, позитивних справ. Тепер в інформаційному полі, на жаль, дуже багато негативу, «чорних новин», люди від цього втомились, тож трохи позитиву не завадить нікому.

Станіслав Лазюта, який щойно повернувся з рекордного забігу Європою (безперервна естафета, яка претендує на місце у Книзі рекордів Гіннеса), розповів про те, як доводилося в Іспанії переконувати агресивно налаштованих «бритоголових», які закидали, що Україна, мовляв, дуже некоректно поводить себе по відношенню до східних регіонів, про курйози та цікаві випадки, які траплялися на багатотисячному шляху рекордної естафети.

На теми «Бігу Миру» та «Run for Peace 2015» можна буде поспілкуватися з Іваном Гешком та Станіславом Лазютою в четвер, 14.05.15, в прямому ефірі на телеканалі «Чернівці» (після випуску новин, орієнтовно о 22:00).

***

Нагадуємо, що у «Бігу Миру» можуть брати участь всі охочі без вікових та інших обмежень. Реєстрація на місці триватиме з 10:00 до 11:30.

На фініші всі учасники отримають відповідні сертифікати. Після забігу серед присутніх (!), які подолали дистанцію, за стартовими номерами будуть розіграні різноманітні призи, у т.ч. три велосипеди.

Реєстрація в інтернеті заощадить ваш час! Зареєструватися можна тут:

Запрошуємо 17 травня 2015 р. на «Біг Миру»! (реєстрація)

«Біг Миру»– це ще один проект від організаторів «Буковинської милі».

Співорганізатори змагань: СК «Гешко», Чернівецька обласна федерація легкої атлетики, управління молоді та спорту Чернівецької обласної державної адміністрації, Чернівецький обласний центр ФЗН «Спорт для всіх», Чернівецьке міськспортуправління, Чернівецьке обласне відділення НОК України.

Головний партнер – готель «Буковина» (Валерій Чинуш).

***

***

***

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.