Волейбол: Турнір до Дня Новоселиці 2015 виграли Дунаївці «з приміткою» (фото)

0

У фіналі відкритого турніру з волейболу на честь Дня міста в Новоселиці 10.05.15 зійшлися місцевий «Колос-Родничок» та гості з Дунаївців Хмельницької області.

1-150510-Novoselystya-voley-sportbuk.com (6)

Слід зазначити, що за Дунаївці у цих змаганнях грали двоє гравців «Колоса-Родничка» (розігруючий Володимир Комаров та ліберо Сергій Шворак), а також майстер спорту, чемпіон Румунії та Кіпру і срібний призер Суперліги України у складі «Будівельника» Ігор Меркушев. Турнір носив товариський характер, тож «кадрові метаморфози» не мають дивувати, тим більше, коли вони покликані підвищити конкуренцію і градус боротьби, що має загартовувати перед наступними випробовуваннями вже в офіційних змаганнях.

Фінал пройшов у цікавій боротьбі, але з перевагою гостей з Хмельниччини, які програли лише третю партію – 3:1.

У матчі за 3 місце зійшлися дві команди збірної України серед спортсменів з вадами слуху, які напередодні поступились фіналістам.

Усі учасники (4 команди) отримали, як мінімум, пам’ятні презенти (за 4 місце) та традиційні нагороди. Окремими призами були відзначені кращі гравці у кожній команді.

У церемонії нагородження взяли участь, зокрема, мер Новоселиці Марія Нікорич, голова РФОК «Колос» Георгій Кіріл та перший на Буковині майстер спорту з волейболу Петро Раца.

Leave A Reply

Your email address will not be published.