Павелко у Чернівцях набрався натхнення і… прикмет, що буде президентом (фото)

1

У п’ятницю, 27.02.15, до Чернівців завітав кандидат у президента Федерації футболу України – народний депутат України Андрій Павелко, який очолює бюджетний комітет Верховної ради.

150227-Pavelko-zustrich-Bukovyna-sportbuk.com (30)-sam!

Один з фаворитів у боротьбі за головне футбольне крісло країни зустрівся з місцевим футбольним активом у конференц-залі готелю «Буковина». Оскільки представники преси прийшли і на цю зустріч, заплановану на «одразу після» окрему прес-конференцію вже не було сенсу проводити.

Представив кандидата в президенти ФФУ голова обласної федерації футболу і заступник голови комітету національних збірних національної федерації Василь Орлецький.

Андрій Павелко у вступі «освідчився» Чернівцям – зізнався, що столиця Буковини виявилась навіть гарнішою, ніж розповідали йому друзі та знайомі. За його словами, вже з перших хвилин перебування у «Маленькому Парижі» він відчув емоційний підйом і набрався натхнення.

Під час спілкування в режимі запитання-відповідь заступник голови обласної ради ФСТ «Колос» Дмитро Тівілік звернув увагу на прикмети, які вказують, що футбольний гість точно має виграти вибори – мовляв, і сам Дмитро Миколайович «фартовий» (і правда він «наврочив» чимало успіхів нашим спортсменам), і Анатолій Коньков на початку свого туру Україною побував у Чернівцях, після чого виграв вибори. До цього можна додати ще одну «переможну прикмету» – у цьому ж конференц-залі не так давно презентував свою програму, як кандидат у президент Федерації легкої атлетики України, Ігор Гоцул, і теж впевнено виграв (тепер він – перший заступник Міністра молоді та спорту). Більше того, навіть на фото Павелко і Гоцул у цьому конференц-залі чимось схожі (жестикуляцією, як мінімум).

Детальніша інформація буде додана.

Георгій МАЗУРАШУ, SportBuk.com

***

Кандидат у президенти ФЛАУ Ігор Гоцул у Чернівцях (фото, програма)

***

 

1 Comment
  1. Андрій says

    На фоні “Цецино”

Leave A Reply

Your email address will not be published.