Фото: «Зірки естради – зіркам спорту 2014» із зірковими гостями і розіграшем призів

0

Уперше шоу-програма «Зірки естради – зіркам спорту» увінчалась розіграшем призів серед лауреатів спортивного року та почесних гостей свята.

141219-Zirky-zirkam-Novoselytsya-1-sportbuk.com (127)

Йдеться про спортивно-мистецьке свято не обласне, яке за підсумками сезону-2013, на жаль, не відбулося, а про новоселицьке, у рамках якого вже вп’яте відзначають героїв спортивного року Новоселицького району.

Гостювала шоу-програма «Зірки естради – зіркам спорту» 19.12.14 традиційно у будинку культури м. Новоселиці. І також традиційно багато гарних слів зі сцени і в неофіційній обстановці звучало на адресу не лише нагороджених, а й ініціатора та головного організатора цього дійства – голови районного фізкультурно-оздоровчого клубу «Колос» Георгія Кіріла, який не так давно відсвяткував ювілей.

На сцені відзначили кращих спортсменів та тренерів з різних видів спорту, найактивніших меценатів та журналістів, переможців спартакіади району тощо.

А на фуршеті в ресторані «Підкова» уперше провели розіграш призів за «фантиками» з номерами, які всі охочі змогли придбати, зробивши свій скромний внесок у підтримку новоселиць кого спорту. На етапі придбання «лотерейних квитків», до слова, найактивнішими були футболісти. А «футбольний» депутат обласної ради Сергій Няйку добровільно взяв та й заплатив за квиток в десятки разів більше, ніж оголошена рекомендована вартість, а потім ще й докупив весь остаток – мовляв, на розвиток рідного спорту не шкода.

Серед почесних гостей свята були і буковинські олімпійці-бігуни – чемпіон Європи та світу з бігу на 1500 м Іван Гешко та, вперше, срібний призер Командного чемпіонату Європи Микола Лабовський. Цікавими були і «особисті» гості Георгія Кіріла, серед яких був і молодий молдовський тренер, який встиг попрацювати в дзюдо зі збірною однієї з найбагатших на нафту африканських країн. Коли його оголосили, гість з Молдови одразу пожартував, що, мовляв, мабуть, всі думають, що саме він заплатить за бенкет.

Інформація буде доповнена.

 

Фото: Георгій МАЗУРАШУ

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО (Будинок культури)


***

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО (ресторан)

***

Фото: Лупу, Ільїн і Ко на святі «Зірки естради – зіркам спорту» у Новоселиці

***

Губернатор Буковини на спортивному святі був нагороджуючим і… ведучим

***

Фото: Як «рвали зал» на святі «Зірки естради – зіркам спорту» у Новоселиці

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.