Фото: Лупу, Ільїн і Ко на святі «Зірки естради – зіркам спорту» у Новоселиці

2

Учетверте героїв спортивного року Новоселицького району вшанували в рамках шоу-програми «Зірки естради – зіркам спорту».

Ініціатором і головним організатором цього спортивно-мистецького свята в Новоселиці є голова районного

Костянтин Ільїн із задоволенням фотографувався з красунями-волейболістками на фоні нового пропагандистського банеру прими буковинського спорту і теж красуні Наталки Лупу;)
Костянтин Ільїн із задоволенням фотографувався з красунями-волейболістками на фоні нового пропагандистського банеру прими буковинського спорту і теж красуні Наталки Лупу;)

фізкультурно-оздоровчого клубу «Колос», заслужений тренер України, суддя міжнародної категорії, майстер спорту з боротьби дзюдо і самбо, Почесний громадянин райцентру Георгій Кіріл.

Серед почесних гостей, крім керівників міста і району, був і титулований богатир Костянтин Ільїн, який є «Найсильнішою людиною України» і багаторазовим рекордсменом світу, а серед лауреатів, зокрема, – цьогорічна чемпіонка Європи з бігу на 800 м Наталія Лупу, вже 12-разовий чемпіон світу зі складання шахових композицій Михайло Марандюк, чоловіча волейбольна команда «Колос-Родничок», яка втретє виграла вищу аматорську лігу України… Коли Ільїн побачив на сцені красунь з жіночої волейбольної команди Новоселиччини, не відриваючи очей від них і розчинившись у посмішці, зауважив: «Ви подивіться, що робиться!» І всі зрозуміли, про що йдеться:)

Традиційно феєричною була й концертна програма. А перший на Буковині майстер спорту з волейболу Петро Раца, директор Сокирянської ДЮСШ «Колос» Федір Блинду, то йже Георгій Кіріл та деякі інші виступаючі цілком могли би конкурувати своїми веселими і кмітливими промовами з кращими гумористами.

А яким фуршетом увінчалось свято?! Справжній європейський рівень!;) Ото б губернатор і голова обласного відділення НОК України Михайло Папієв спробував влаштувати подібний після вшанування героїв спортивного року на Буковині…

Головним спортивним героям Новоселиччини вручали нагороди і презенти від РФОК «Колос», місцевої влади, партнерів, а також від обласного відділення НОК України та спортивного клубу «Гешко».

Інформація буде доповнена!

Відео: «Новоселиччина» (Андрій Романцов)

ПЕРЕГЛЯНУТИ ВІДЕО

***

Фото: Георгій МАЗУРАШУ, Костянтин ІЛЬЇН

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

no images were found

***

Фото Андрія Романцова можна подивитися тут:

***

Фото: Як «рвали зал» на святі «Зірки естради – зіркам спорту» у Новоселиці

***

2 Comments
  1. lomak says

    супер новоселица!!!

    1. Неможливо не погодитися:)

Leave A Reply

Your email address will not be published.