Фото: На спортивному корпоративні в ресторані ламали дошки і… грали у футбол

0

У неділю, 28.12.13, веселим спортивним корпоративом свою сьому річницю відзначив спортивний клуб карате «Лідер».

 

Титулований Валерій Чоботар теж взяв участь у показових виступах
Титулований Валерій Чоботар теж взяв участь у показових виступах

Святковий вечір, який був присвячений, звісно, також новорічно-різдвяним святам, відбувся у ресторані «Брістоль» комплексу розваг «Панорама-Чернівці».

Традиційно розпочалось дійство з цікавих показових виступів від вихованців СК «Лідер». Далі була церемонія нагородження кращих клубних каратистів року у різних номінаціях.

Серед дорослих кращим прогнозовано став переможець в команді і бронзовий призер етапу Кубку світу WKF в особистому куміте Валерій Чоботар. А серед дівчат найбільше клубних балів набрала Євгенія Шехтер.

«Окремим рядком» відзначили і автора цих рядків, – презентувавши фірмову клубну куртку.

Серед почесних гостей дійства був і зірковий бігун, чемпіон Європи та світу з бігу на 1500 м, кращий спортсмен України 2006 р. Іван Гешко, який тепер є головою обласного відділення НОК України. Він виконав приємну місію і вручив від обласного центру «Спорт для всіх» дипломи Валерію Чоботарю та тренеру і співкерівнику клубу Андрію Лазоренкові – за активну волонтерську діяльність, пропаганду спорту і здорового способу життя. Також Іван Тарасович від себе і директора центру «Спорт для всіх» Георгія Мазурашу презентував іменинникам Державний прапор зі своїм автографом та побажаннями успіхів. Річ у тім, що у збірних України з різних видів спорту є «історичні» прапори з автографами зіркових спортсменів, який збірники возять з собою на найпрестижніші змагання, на яких виступають, як правило, доволі вдало. Тобто ці прапори служать своєрідними талісманами удачі. Іван Тарасович побажав, щоби і цей прапор приносив «лідерам» удачу і вагомі успіхи на змаганнях різного ґатунку.

У веселішій частині вечора присутні побачили запальний східний танець у виконанні володарки титулу «Міс глядацьких симпатій» конкурсу «Королева Чернівців 2014» Юліани Баюрової, яка займається і різними видами спорту та має в активі «бронзу» чемпіонату Європи з екзотичного для нас гімнастичного балету (у віковій групі до 17-ти років).

Оскільки клуб «Лідер» останнім часом регулярно представлений і в місцевих змаганнях з міні-футболу, для присутніх організували і веселий футбольний конкурс.

Деталі та фото будуть додані.

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

***

Фото: Сексапільні моделі випробували себе у карате і stretching

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.