Футбол: «Золотий матч» чемпіонату Чернівців 2014 – 16 листопада

0

Вигравши свій передостанній перенесений матч чемпіонату Чернівців 2014, «Університет» залишив питання щодо чемпіонства актуальним до заключного поєдинку, який відбудеться 16 листопада.

141102-Chernivtsi-Univer-Olimpia-1-Penteleychuk-sportbuk.com

«ЧТЕІ-Форвард», який у разі перемоги міг піднятися на 4 підсумкове місце, «Університет» здолав з рахунком 3:0. І тепер готується до заключного матчу, в якому вирішиться доля золотих нагород чемпіонату Чернівців 2014. Суперник підопічних Миколи Осадця – «Дрім-Тім», який турнірної мотивації не має, тобто після попередньої перемоги «Університету» вже точно зміцнився на «бронзовій» позиції. Основний заочний суперник – ФК «Ленківці-Епіцентр», який поки що перебуває на першому місці. І чи залишиться на цьому місці, тепер залежить від результату матчу «Університет» – «Дрім-Тім» (студентів влаштує лише перемога). Тож логічно, що теперішні лідери мали би якось спробувати простимулювати невмотивований «Дрім-Тім». Як мінімум, морально:) І, до слова, коли третя сторона стимулює якусь команду до перемоги, це не суперечить правилам «fair-play»;)

Поки що невідомо, де саме відбудеться «золотий матч» між «Університетом» і «Дрім-Тім». Початок заплановано на 12:00. А про місце ми повідомимо, коли господарі вирішать питання щодо стадіону.

 

08.11   12.00. стадіон «Мальва». «ЧТЕІ-Форвард» – ФК «Університет» – 0:3

Усі результати, календар і турнірне становище чемпіонату Чернівців дивіться тут:

***

Фото: ФК «Університет» програвав, але вийшов на 2 місце у чемпіонаті Чернівців 2014

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.