Фото: Шаровари «пірвали зал» на Іграх за участю «головного олімпійця»

0

Кульмінацією козацьких ігор у вищому професійному училищі КНТЕУ став конкурс з одяганням шароварів, який, як кажуть, «пірвав зал».

141113-kulinarne-uchylysche-KNTEU-Kozak-zabavy-sportbuk.com (27)-sharovary!

Конкурс полягав у тому, що всі члени команди мали якнайшвидше одягнути шаровари. Час засікався по останньому учаснику. Кульмінаційний момент настав неждано під час виступу першої команди. Усі впоралися із завданням доволі оперативно, крім одного «щасливчика», якому дісталися зав’язані «намертво» шаровари. Відповідно, він ніяк не міг їх натягнути, а зал тим часом вже «вибухав» від хохоту. Сам учасник спочатку трохи нервував, потім вже й сам сміявся, але продовжував «безнадійну справу». Зрештою, проблему виявили і усунули, а команда виконала завдання ще раз. Зате всі повеселилися від душі.

Взагалі до програми «козацьких забав» увійшли доволі цікаві і дотепні вправи, під час яких сумувати не доводилося ні учасникам, ні глядачам.

Головним сюрпризом святкового дійства став перший візит до Чернівецького вищого професійного училища КНТЕУ найтитулованішого спортсмена Буковини Івана Гешка, який віднедавна є і головою обласного відділення НОК України.

На початку заходу Іван Тарасович вручив від олімпійського відділення навчальному закладу грамоту за підтримку олімпійського руху, організацію і проведення на високому рівні спортивно-масової роботи серед учнівської молоді. Окремою грамотою був відзначений і вчитель фізичного виховання і великий ентузіаст спорту Микола Володимирович Кочубей, який, до слова, був головним суддею змагань.

Окремого відзначення вартує і колега Миколи Володимировича – у минулому знана волейболістка Ольга Юріївна Александрова (Крюк), яка не лише допомагала проводити конкурси, а під час змагань зі стрибків через скакалку й сама пішла змагатися. І таки показала клас, попри те, що в тіснуватих умовах скакалка декілька разів чіплялась за трубу.

Символічно, що увінчався захід колективним виконанням Гімну України. Таким чином, учні «кулінарного училища» продемонстрували зірковому гостю свій патріотизм і те, з чого у них починається і чим закінчується навчальний тиждень.

Козацькі змагання у Чернівецькому вищому професійному училищі КНТЕУ відбулися 13.11.14 за підтримки обласного відділення НОК України та обласного центру «Спорт для всіх» (SportBuk.com).

Георгій МАЗУРАШУ, SportBuk.com,
директор облцентру «Спорт для всіх»

 

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО


***

Фото: «Козацькі забави-2013» від Студентського Парламенту Буковини

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.