Фото: «Козацькі забави-2013» від Студентського Парламенту Буковини

0

До Дня Захисника Вітчизни Студентський Парламент Буковини провів спортивно-патріотичний захід «Козацькі забави» серед студентів ВНЗ І-ІІ та ІІІ-ІV рівня акредитації.

 

Щороку, коли за вікном лютує зима і сонце рідко голубить нас своїм теплом, приходить свято, яке зігріває наші серця теплом віри, благородства і мужності.
Свято, яке прийшло до нас ще з радянських часів, але і досі залишається шанованим у народі, бо у цей день ми з великою повагою дякуємо тим, хто щодня, щохвилини береже наш спокій та наше мирне життя – нашим Захисникам Вітчизни.
25 лютого на базі Чернівецького транспортного коледжу були проведені «Козацькі забави» серед навчальних закладів I-II рівня акредитації присвячені саме цьому святу!
За титул переможця серед навчальних закладів котрі прийняли участь та відповідно зайняли призові місця були: 1 місце – Чернівецький транспортний коледж, 2 місце – Чернівецький політехнічний коледж, 3 місце – Чернівецький коледж будівництва та архітектури Львівського національного аграрного університету. Всього у змаганнях прийняли участь 7 команд. Суровими але водночас справедливими суддями були:
1. Голова Студентського Парламенту Буковини Смандич Віталій Степанович
2. Голова Чернівецької обласної колегії Всеукраїнської студентської ради при Міністерстві освіти і науки молоді та спорту Філіпчук Віталій.
3. Заступник директора з гуманітарної освіти та виховання Чернівецького транспортного коледжу Глевич Тетяна Валеріївна
В перервах між конкурсами ми мали можливість насолодитися виступами вихованок школи танцю «Аміра», запальний виступ Білінського Тараса та Галки Крістіни.
Командний дух, козацька атмосфера, підтримували наших учасників до кінця змагань. Наші спритні козаки приймали участь у таких змаганнях: «Біг в мішках», «Віджимання», «Піднімання гирі»,»Інтелектуальний конкурс»,»Армреслінг»,»Утримування м’ячів»,»Перетягування канату».
Можна сказати те що,тут немає переможців та переможених всі команди довели що вони Захисники нашої Вітчизни,те що вони мужність,сила,слава та воля.

 

Фото: Студентський Парламент Буковини

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

25.02.13. “Козацькі забави” серед технікумів (SportBuk.com)

***

А 20 лютого 2013 року в спортивному клубі «Медик» Буковинського державного медичного університету відбулись спортивно-патріотичні ігри «Козацькі забави» серед вузів.
Організаторами заходу були Департамент освіти і науки, молоді та спорту Чернівецької ОДА та Студентський Парламент Буковини.
За титул переможця серед студентів вищих навчальних закладів котрі прийняли участь та відповідно зайняли призові місця були: 1 місце – Буковинський державний медичний університет, 2 місце – Чернівецький торговельно-економічний інститут Київського національного торговельно-економічного університету, 3 місце – Буковинський університет, 4 місце – Чернівецький національний університет ім. Ю.Федьковича.
Силу, мужність та спритність та інтелект учасників оцінювало журі: проректор з науково-педагогічної роботи та виховання Буковинського державного медичного університету – Ніна Іванівна Зорій, голова профспілкового комітету студентів Чернівецького національного університету ім. Ю.Федьковича – Віталій Кіндзерський, голова Студентського Парламенту Буковини – Віталій Смандич.
Ведучими святкового дійства були депутати Студентського Парламенту Буковини – Ірина Гельчук та Олександр Кацап. Своїми творчими номерами свято прикрасили студенти медичного університету, а запальні українські танці подарував народний аматорський ансамбль пісні і танцю «Трембіта» БДМУ. Мистецтво мужності та бою продемонстрували вихованці федерації «Ай Кі До» на Буковині.
Козаки змагалися в таких конкурсах: «Прогулянка фермера», «Віджимання», , «Піднімання гирі», «Інтелектуальний конкурс», «Переправа», «Напування коня» і «Перетягування каната».

 

 

Фото: Студентський Парламент Буковини

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

“Козацькі забави 2012” від Студентського парламенту Буковини (SportBuk.com)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.