Бокс: Другого дня чемпіонату України 2014 маємо 5 перемог з 5-ти;)

0

У п’ятницю, 24.10.14, усі 5 представників Буковини, які виступали другого дня юнацького чемпіонату України з боксу в Чернівцях, перемогли і продовжують боротьбу за нагороди.

141023-box-Ukr-Chernivtsi-2-sportbuk.com (101)

Неочікувана і ще така небажана зима, що «захопила» Чернівці 24 жовтня, аж ніяким чином не завадила продовженню Чемпіонату України з боксу серед юнаків 2001-02 рр.н., який проходить цього тижня у ФОК «Олімпія» і організатором якого виступає Чернівецька обласна федерація боксу на чолі з президентом Віталієм Беляєвим. Сьогодні пройшов другий день змагань, в якому виступали аж п’ятеро буковинців. Нагадаємо, вчора теж п’ятеро боксерів збірної Чернівецької області (головний тренер – Микола Гакман, ДЮСШ м. Вижниця) стартували на рингу Чернівців і троє з них пробилися в наступний раунд змагань. Сьогодні ж результат був ще більше позитивним – пройшли далі 5 із п’яти!!! Буковина зробила великий прорив і готова суттєво збагатити свою медальну скарбничку на чемпіонаті України!

Вижниччанин Юрій Том’юк (в.к. 35,5 кг, ДЮСШ м. Вижниця, тренер Микола Гакман) одержав вже другу поспіль 141024-box-protokolперемогу на чемпіонаті, цього разу також дуже впевнено здолавши опір свого суперника – Микити Крапівіна з Донецької області. Всі троє суддів віддали перемогу Юрію і тепер він може по праву розраховувати на найвищу нагороду у своїй ваговій категорії!

У ваговій категорії 41,5 кг його товариш по вижницькій команді Вадим Клим технічним нокаутом переміг Володимира Юрчишина з Івано-Франківської області (м. Коломия) і підтримав переможний хід збірної Чернівецької області цією блискучою достроковою перемогою, в черговий раз довівши всім шанувальникам боксу на Буковині, що його обласні успіхи не є випадковими.

Далі додали «жару» й Чернівці, немов засоромившись успіхами районного центру. Давид Чубов (в.к. 37 кг, ФСТ «Колос», тренер Олександр Погодін) так само технічним нокаутом зупинив киянина Юсифа Шахмарданова і є третя перемога Буковини у другий день чемпіонату України!

Друга частина програми подарувала глядачам в «Олімпії» ще дві «вікторії» господарів рингу. У ваговій категорії 43 кг Володимир Козак (КДЮСШ м. Чернівців, тренер Едуард Алексєєнко) продовжив вчорашню «дуель» Буковини й Закарпаття третьою перемогою Чернівецької області! Цього разу був битий Данило Захаров з Мукачево, і знову з рахунком 0:3!

Остання пара – і є остання, п’ята перемога 24 жовтня! Стівен Корнівській («Спартак» Чернівці, тренер Федір Бурма) у ваговій категорії 76 кг впевнено подолав свого опонента, В’ячеслава Киричука з Полтави, пославши навіть суперника одного разу в нокдаун, причому Стівен був значно нижчим за зростом від полтавчанина.

І підсумок за два дні маємо такий: у 10 боях – 8 перемог! Блискучий хід збірної Чернівецької області під керівництвом Миколи Гакмана! Може, саме цей тренер «підштовхне» обласний бокс до такого очікуваного розвитку, тим більше, що виступає зараз перспективна й охоча до перемог буковинська молодь?!

Альберт Комарі, sportbuk.com

***

Бокс: Сюрпризи першого дня чемпіонату України з боксу в Чернівцях (фото, відео)

***

Фото: У Чернівцях стартував юнацький чемпіонат України з боксу 2014

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.