23-26 жовтня Чернівці приймають юнацьку першість України з боксу 2014

0

У середу, 22.10.14, до Чернівців з різних куточків України з’їжджаються юні боксери 2001-02 рр.н., які 23-25 жовтня розіграють нагороди першості країни в цій віковій номінації.

Box-obl-feder-logo-mini

Для Чернівців вже стало доброю традицією щорічно проводити змагання з боксу на найвищому національному рівні. Чемпіонати України з боксу в різних вікових категоріях, можна сказати, стали своєрідною візитівкою нашого міста. От і восени цього року чернівецький ринг готовий до поєдинків кращих представників нашої країни серед молоді – боксерів 2001-02 р.н.
23-26 жовтня Чемпіонат України в цій віковій категорії проходитиме у ФОК «Олімпія», що розташований на вул. Воробкевича. Змагання розпочинаються об 11-00 в четвер, 23 жовтня, а урочистий парад змагань і офіційне відкриття відбудеться цього ж дня о 17-00.
Участь у чемпіонаті братимуть близько 150 спортсменів з усіх областей України, в тому числі й буковинські боксери. Старший тренер збірної Чернівецької області в цій віковій категорії – тренер з боксу ДЮСШ м. Вижниця Микола Гакман.
Змагання проходитимуть за підтримки Чернівецької обласної федерації боксу на чолі з президентом федераці Віталієм Беляєвим.

Запрошуємо всіх шанувальників боксу і представників обласних ЗМІ відвідати Чемпіонат України серед молоді й підтримати юних буковинських боксерів.
Телефон для довідок – 050 81 64 054 (прес-аташе Чернівецької обласної федерації боксу Альберт Комарі).

 

***

Бокс: Призер Чемпіонату Європи Степан Грекул здобув чергову нагороду

***

Бокс: Буковинець Грекул – призер юніорського Чемпіонату Європи 2013 р.

***

Фото: Чемпіонат України з боксу серед школярів у Чернівцях (фінали)

***

Фото: Чернівчанин Горчинський переміг срібного призера Євро-2012 з боксу

***

Фото: Чемпіонат України з боксу серед школярів у Чернівцях

***

Бокс: Буковинець Грекул – чемпіон України (результати фінальних боїв)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.