Фото: Чернівчанин Горчинський переміг срібного призера Євро-2012 з боксу

0

П’ять нагород забезпечили собі буковинці на домашньому Чемпіонаті України з боксу серед школярів, який триває в обласній ДЮСШ.

 

У п’ятницю, 26.04.13, вихованці буковинського боксу виступали у п’ятьох півфіналах.

Леонтій Горчинський (у синій формі) вдало контараткує проти Антона Антонова

З великим інтересом очікували двобій у сильнішій групі А вагової категорії до 72 кг між чернівецьким «спартаківцем» Леонтієм Горчинським та срібним призером Чемпіонату Європи серед школярів 2012 р. у вазі до 68 кг Антоном Антоновим з Луганщини. Суперники вже не раз перебували разом у на зборах збірної школярів України, тож мали нагоду тренуватися разом і стояти в спарингах. Тобто доволі непогано знають один одного. Бій був достатньо рівним. І коли ринг-анонсер Альберт Комарі називав переможця, до останньої миті ніхто не знав, чию ж руку підніме рефері. Підняв руку Горчинського – на радість місцевим вболівальникам. Тож тепер вихованець Федора Бурми готується до фіналу, який відбудеться у неділю, 28.04.13.

До фіналу у категорії до 62 кг пробився і вихованець тренера ДЮСШ №1 Генадія Соловйова – Валерій Іванчук.

А ось троє вихованців Едуарда та Олександра Погодіних з клубу «Колізей-Машзавод» у доволі рівних півфінальних поєдинках поступилися і стали бронзовими призерами у групі В (Серафим Цуркан, Данило Ящук і Вадим Савчук).

Безпосередній організатор змагань – обласна федерація боксу (Віталій Беляєв). Головний партнер – готель «Буковина» (Валерій Чинуш).

У суботу та неділю фінальні двобої розпочнуться з 11:00.

Результати будуть додані.

Фото: Георгій Мазурашу

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

26.04.13. Чемпіонат України з боксу серед школярів у Чернівцях (SportBuk.com)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.