Веломандрівник Нодар Берідзе ініціює флешмоб за мир в Україні (фото)

0

Другого дня перебування в Чернівцях (16.09.14) учасник велотуру «Всі за мир» Нодар Берідзе провів декілька цікавих зустрічей, побував на ефірі на місцевому телеканалі і проанонсував флешмоб за мир в Україні.

 

Нодар Берідзе з красунями з управління молоді та спорту ОДА
Нодар Берідзе з красунями з управління молоді та спорту ОДА

Грузинський посол миру, зокрема, зустрівся із заступником начальника управління молоді та спорту обласної державної адміністрації Ростиславом Тищуком (начальник Богдан Вітовський перебуває у відрядженні в столиці). В обласному центрі «Спорт для всіх», який розташований в одному приміщенні з управлінням, Нодар Берідзе заочно познайомився з «Найсильнішою людиною України» Костянтином Ільїним, який нині перебуває на змаганнях за кордоном. Грузинський гість сфотографувався біля плакату чернівецького богатиря, який, у свою чергу, через інтернет переказав вітання п. Нодару, а також висловив йому підтримку в прагненні посприяти встановленню миру в Україні.

Після запису програми на телеканалі «Чернівецький промінь» Нодар Берідзе, на запрошення почесного президента обласної федерації велоспорту Миколи Альботи, поїхав до Валя-Кузьміна в готель «Гостинна садиба» (10 км від Чернівців). Гостю з Грузії дуже сподобався цей затишний куточок Буковини. Там же він познайомився ще з декількома цікавими особистостями, яким розповів про велотур та нові ідеї боротьби за мир в Україні.

Проанонсував п. Нодар і флешмоб за мир в Україні. Зокрема, він пропонує щодня у визначений час молитися за мир в Україні, водіям сигналити і т.п. А ще, після консультацій з новими буковинськими друзями, п. Нодар хоче запустити флешмоб за мир в Україні. Залучені до флешмобу повинні будуть на сторінці проекту на Фейсбуку залишати свої послання про мир (або відповідні пропозиції, вірші, фото тощо) і передати естафету наступним трьом учасникам, які до визначеного часу другого дня мають зробити те саме.

У середу, 17.09.14, Нодар Берідзе вирушає зі своїм туром «Всі за мир» до Кам’янця-Подільського. Він сподівається якнайшвидше дістатися і східних областей, де також спробує переконати всіх, що, передусім, слід припинити стріляти, а вже потім вирішувати всі проблеми в дипломатичній площині. У цьому контексті п. Нодар згадував про історичні веломандрівки свого наставника Джумбера Лежава, який коли проїжджав «гарячими точками», приміром, в Африці, там припинялась стрільба…

У Чернівцях, нагадаємо, Нодара Берідзе гостинно приймає готель «Буковина».

Георгій МАЗУРАШУ, SportBuk.com,
директор обласного центру «Спорт для всіх»

Біографії Нодара Берідзе і Джумбера Лежава дивіться тут:

***

Берідзе, який подорожує за мир в Україні, у Чернівцях переходить на жорсткі заяви (фото)

***

Готель «Гостинна садиба» (під Чернівцями) встановив для спортсменів знижку 20%

***

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

***

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.