«Льодовий майданчик» готується до відкриття сезону-2014/15

0

На ковзанах у Чернівцях на «Льодовому майданчику» можна буде знову кататися з 1 жовтня 2014 р.

121209-hokey-Chernivtsi-pingviny-Legion-Hmelnytskiy-sportbuk.com (27)

Добігають кінця літні канікули на чернівецькому «Льодовому майданчику» – улюбленому, а, точніше, єдиному центрі зимого відпочинку нашого міста. І якщо любителям катання на ковзанах ще потрібно трохи почекати із виходом на лід, то юні чернівецькі фігуристи усіх вікових категорій вже розпочали наполегливі тренування зі свого виду спорту.

Щоправда, до ковзанів поки що справа не дійшла, оскільки льодова арена тільки у стані підготовки до сезону, але юні спортсмени наразі займаються фізичною підготовкою під керівництвом своїх тренерів, які, до речі, повним складом, без змін, продовжують готувати вихованців єдиної на сьогодні чернівецької школи фігурного катання на ковзанах «Аксель».

Біг, фізичні вправи, гімнастика – наразі так проходять тренування у «крижинок» Льодового майданчика, а повноцінні заняття на льоду розпочнуться вже з 1 жовтня. Саме тоді «Майданчик» розпочне свою роботу і відкриє двері як для юних спортсменів, так і для всіх шанувальників катання на ковзанах. Тому власники ковзанів вже зараз можуть готувати своє спортивне знаряддя до нового сезону, щоби не гаяти час і встигнути вийти на лід вже на початку наступного місяця.

Керівництво «Льодового майданчика» зазначило, що більшість акцій, які добре знайомі чернівчанам і гостям міста із попередніх років, збережуться і в новому сезоні, а на відвідувачів закладу чекатиме багато приємних сюрпризів. То ж до нових зустрічей на «Майданчику»!

 

Альберт КОМАРІ, SportBuk.com

***

Фото: Богатир №1 нагородив лауреаток конкурсу «ЛЬОДОВА КОРОЛЕВА 2014»

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.