Чернівці запрошують 7 вересня на «Пивну милю» з призовим фондом

0

Уперше в рамках ПИВФЕСТу, який 6-7 вересня 2014 р. має відбутися у Чернівцях вчетверте, заплановано провести незвичний забіг під назвою «Пивна миля».

2014-Pyvna-mylya-anons

Цю ідею за океаном запримітив титулований бігун Іван Гешко. Полягає вона у тому, що учасникам пропонують подолати 1 милю (1609 м), але по ходу дистанції треба випити 4 бокала пива 0,33 л. Зрозуміло, що це пропозиція не для діючих елітних спортсменів. Хоча щоби взяти участь у цьому забігу, треба бути у непоганій формі. Для прикладу, рекорд світу в цій незвичній дисципліні належить колишньому чемпіону США серед студентів Джеймсу Нільсену, який пробіг «Пивну милю» за 4 хв. 57 сек. Це дуже високий результат. При цьому на випивання пива, як стверджують організатори змагань, він витратив лише 12 секунд.

На прем’єрній чернівецькій «Пивній милі» заплановані і преміальні для призерів: 1 місце – 800 грн., 2 місце – 500 грн., 3 місце – 300 грн.

Охочим взяти участь у цьому незвичному забігу прохання повідомити про свій намір на e-mail: <sportbuk@gmail.com> (якщо учасників, які попередньо зареєструються, буде мало, можливі організаційні зміни).

Взагалі ПИВФЕСТ-2014 із зрозумілих причин буде суттєво відрізнятися від попередніх фестивалів. Відбудеться він у пабах «Наше пиво» по вул. Героїв Майдану, 103-г та Героїв Майдану, 29.

Однозначно будуть конкурси (в т.ч. швидкісне випивання пива), змагання з армспорту і традиційні розіграші призів (та головний живий приз – бичок).

А ось що ще включити до програми ПИВФЕСТу-2014, залежатиме, передусім, від позиції потенційних учасників фесту, яких організатори просять висловити свої думки і пропозиції!

ПИВФЕСТ-2014. Чи варто (можна обирати декілька варіантів):

  • Проводити «Пивну милю» (43%, 9 Votes)
  • Організовувати розважальну програму для дітей (19%, 4 Votes)
  • Запрошувати виступати співаків і танцюристів (14%, 3 Votes)
  • Запрошувати фаєр-шоу (14%, 3 Votes)
  • Проводити конкурс «Міс груди» (10%, 2 Votes)

Total Voters: 13

Loading ... Loading ...

Свої зауваження, побажання і пропозиції просимо залишати в коментарях на сайті або надсилати на e-mail: <nashe.pyvo@gmail.com>, <bavaria.cv.ua@gmail.com>.

***

Буковинська миля

***

Відео: ПИВФЕСТ-2013 (акцент на дитячій, спортивній, мистецькій складових)

***

Фото: Бронюк (ТІК) у Чернівцях розіграв… бичка, а Ільїн і Гешко вибрали Міс груди

***

Фото: Ілащук, армспорт, Міс груди та футбол на ПИВФЕСТі-2013 (відео)

***

Фото: ПИВФЕСТ-2012 у Чернівцях (олімпійські премії, пивні рекорди, армспорт)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.