Фото: Активний відпочинок в туркомплексі «Аква-Плюс» 27.07.14 (відео)

0

Спортивні майданчики користуються великою популярністю серед відпочивальників в туристичному комплексі «Аква-Плюс» (с. Кам’яна, Сторожинецький район).

Активний відпочинок стає все більш модним, зокрема, серед молоді, що не може не тішити. І в цьому контексті можна ще раз подякувати власнику туркомплексу «Аква-Плюс» Георгію Козьмі, який облаштував на території комплексу чимало спортивних майданчиків і завжди підкреслював, що хоче, аби гості якраз більше відпочивали активно, вели здоровий спосіб життя. У цьому напрямку «Аква-Плюс», зокрема, активно співпрацює з обласним центром «Спорт для всіх».

Наразі у погожі вихідні дні, коли в туркомплексі «Аква-Плюс» багато відпочивальників, найбільшою популярністю користуються волейбольні майданчики, особливо для пляжного волейболу. Незабаром поруч будуть облаштовані і майданчики для бадмінтону, які, сподіваємось, теж не будуть простоювати.

Приємно, що тепер навіть весілля в туркомплексі «Аква-Плюс» модно проводити в активному стилі – з різними руховими конкурсами, які у деяких розтягуються ледь не по всій території комплексу.

***
ПЕРЕГЛЯНУТИ ВІДЕО

***
ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО (27.07.14)

***

Фото: На пляжному п’єдесталі – стартові герої, сексапільні «американки» і чемпіон Кіпру

***

Фото: На старті Ліги пляжного волейболу «засвітились» Пришляк, Мулна і Ко

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.