Фото: Чернівецька група здоров’я «засвітилась» в ефірі в контексті… інавгурації

0

Група оздоровчого бігу, яка збирається по суботах біля кафе «Літо» в центральному парку Чернівців, в суботу, 7.06.14, «засвітилась» в ефірі всеукраїнського телеканалу в контексті інавгурації Петра Порошенка.

 

Родіон Мигалюк, Єгор Подкидишев і олімпієць Микола Лабовський
Родіон Мигалюк, Єгор Подкидишев і олімпієць Микола Лабовський

Саме на фоні чернівецьких любителів оздоровчого бігу вийшов у прямий ефір стрингер телеканалу «112 Україна» Єгор Подкидишев, який, перед інавгурацією, поцікавився у учасників ранішньої пробіжки, чого вони в першу чергу очікують від новообраного Президента України.

Прихильників оздоровчого бігу цього дня підтримав і титулований буковинський бігун – срібний призер командного чемпіонату Європи і учасник Олімпіади-2012 Микола Лабовський. З «ранішніми бігунами» сфотографувалась і неодноразова чемпіонка і призерка першості України в різних вікових групах Марина Царик, яка останнім часом тренувалась в Донецьку в училищі олімпійського резерву ім. Сергія Бубки, а тепер повернулась додому і знову тренується у заслуженого тренера України Дениса Тищука.

Сюрпризно на ранішній пробіжці «засвітився» і помічник різних губернаторів Буковини

Володимир Захарович Лавренюк.

Наймолодшими учасницями цієї суботньої пробіжки стали доньки одного з небагатьох у світі бігунів, який показував результати вищі нормативу майстра спорту на дистанціях від 1500 м до марафону (42 км195 м), Ігоря Сурли – Катруся, Богданка і Олічка. Остання в своїх 5 рочків спокійно пробігла милю і навіть рвалася постійно вперед, залишаючи позаду старших сестричок (напевно, гени даються взнаки).

Традиційно учасники пробіжки після фінішу (1 і 2 милі) мали нагоду поєднати смакування фруктів та прохолоджуючих напоїв від кафе «Літо» з приємним по спілкуванням. А наймолодших втішили ще й можливістю наскакалися вдосталь на батуті.

Проблему залучення більшої кількості чернівчан до оздоровчого бігу і ходьби активно обговорював і Юрій Григоряк, який у Чернівцях пропагує ходьбу за методикою Олександра Шимка. Бажаючі долучитися до цієї групи оздоровчої ходьби можуть сконтактувати з п. Юрієм через його сторінку на facebook.com (www.facebook.com/yura.grigoryak?fref=photo)

Приємно вражає Руслана Мигалюк, яка, власне, і ініціювала ці суботні зустрічі шанувальників оздоровчого бігу. Своєю неймовірно позитивною енергетикою вона «заряджає», надихає і вселяє віру, що у нас неодмінно буде здорова нація і процвітаюча Україна!

А взагалі обласний центр «Спорт для всіх» та кафе «Літо» нагадують, що прихильникам здорового способу життя пропонується щосуботи збиратися на 9:30 біля кафе «Літо» в парку культури і відпочинку ім. Т. Шевченка. Бажано залишати тут, в коментарях (або тут), інформацію про намір прийти такої-то суботи, аби сприяти поповненню компанії.

Георгій МАЗУРАШУ, SportBuk.com,
директор обласного центру «Спорт для всіх»

Відео телеканалу «112 Україна» буде додане.

Олександр Шимко про оздоровчу ходьбу

***

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

no images were found

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.