Фото: «Кубок Свободи 2014» з волейболу розіграли Чернівці та Умань

1

У фіналі традиційного «Кубку Свободи» з волейболу серед чоловічих команд, який відбувся у спорткомплексі «Будівельник», зійшлися представники Буковини та Черкащини.

 

Збірна Чернівців, у складі якої виступали одразу четверо колишніх гравців чернівецького «Будівельника» (Сергій Пришляк, Володимир Сидоренко та «свіжеспечені» чемпіони Кіпру Валентин Бурковський та Ігор Меркушев), як ми вже повідомляли, на першому етапі несподівано опинились лише на третій позиції в своїй підгрупі. Але вигравши «втішний» матч у другою командою з іншої підгрупи (Данківці Хотинського району), чернівчани таки добрались до топ-4. Більше того, у півфіналі 18.05.14 представники столиці Буковини здолали львівський «Барком» і, таким чином, увійшли до фіналу, де на них чекала зустріч з також потужною командою «Апілон» (Умань, Черкаська обл.). За Умань грав ще один екс-«будівельник» Андрій Тупчій (в минулому і гравець студентської збірної України).

Першу партію виграли гості з Черкащини. У другій чернівчани доволі впевнено взяли реванш і, здавалося, вже переломили хід поєдинку. Але не так сталось, як гадалось – декілька «необов’язкових» помилок в дебюті третьої партії фактично «надламали» господарів, які у другій частині цієї партії вже майже не боролись – 1:2.

У матчі за 3 місце «Барком», проявивши волю до перемоги, у драматичній кінцівці вирвав перемогу над вінницькою командою «Еко-Дім» – 2:1.

У церемонії нагородження, крім головного організатора Миколи Пелиха, взяв участь і керівник обласної організації ВО «Свобода» і кандидат на посаду міського голови Віталій Мельничук.

Призери отримали традиційні нагороди, команди – кубки, а кращі гравці – окремі презенти. Пам’ятні медалі вручили і учасникам, які залишилися за межею призової трійки.

Змагання відбулись за інформаційної підтримки обласного центру «Спорт для всіх» (SportBuk.com).

Склади призерів будуть додані.

Фото: Георгій МАЗУРАШУ

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

no images were found

***

1 Comment
  1. Андрій Калинка says

    Вчора 21.05.14.. мали відбутись дебати між кандидатами на посаду мера Чернівців стосовно теми “Минуле-Теперішнє-Майбутнє спорту і фізичної культури в Чернівцях” в Народному Домі! Були запрошені Каспрук, Михайлішин, Коломієць, Мельничук, Саєвський, Ткачук, Дорош а також їх довірені особи!!!Напишу так…спорсмени видатні а також тренери не хочуть відстоювати те за що боряться ведуть себе надзвичайно лояльно і при цьому хочуть кардинальних змін в спорті!Як казав перший президент України “Маємо те що маємо”! А кандидати а також їх довірені особи несерйозні люди а навіть більше я згадав слово буковинське яке їх повністю характеризує вони всі БАЛАМУТИ по відношеню до спорсменів БО ВЗАГАЛІ НЕ ПРИЙШЛИ, за виключеням довіреної особи Мельничука!!!!!А ще один із трійки тієї святої лідерів сказав мені по телефону”Ой блін я забув”!!!!!Вихід один нам спортсменам і тренерам зробити той самий жест 25 травня ой блін забути прийти і проголосувати за мера! Нехай вони всі відчують як це потратити час, гроші і в кінцевому результаті щоб це не принесло результату!!!Ми не бидло!!!!А ще хтось дуже сильно посприяв тому тому що із 32 запрошених олімпійців, ЗМС, МСМС, МС, ЗТУ… щоб прийшло лише 6 запрошешених!!!!

Leave A Reply

Your email address will not be published.