Футбол: Новачок чемпіонату міста «Апекс» зіграв проти вихованців «Сан-Паулу»!

0

Серед новачків чемпіонату Чернівців з футболу сезону-2014 варто звернути увагу, зокрема, на команду «Апекс Банк», у складі якої в контрольних матчах засвітились і футболісти з досвідом виступів на майстрівському рівні (Олександр Білоус, Володимир Кіфяк, Андрій Сафроняк, Євген Коломієць…).

 140118-Chernivtsi-mini-2-Apeks-ChervonaRuta-sportbuk.com (44)-Kyfyak

Для участі у черговому чемпіонаті Чернівців, старт якого запланований на 30 квітня, попередньо заявились 12 команд. У тому числі «Дрім-Тім» і «Автоплаза», які вже здобували лаври в міському футболі. У міському міні-футболі відзначався вже «Епіцентр», який, можна не сумніватися, і у великому футболі буде претендувати на найвищі позиції.

А ось серед новачків сьогодні ми звертаємо увагу на команду «Апекс Банк», на прикладі якої можна сказати, що хоч змагання й аматорські, але підготовка – на високому рівні. Про що говорять і чотири зіграні товариські матчі перед стартом першості. І «банкіри» отримали досить обнадійливі з огляду на перспективи результати в цих зустрічах.

Так, в першій грі з ФК «Оршівці» (Кіцманський район) «Апекс» переміг з рахунком 5:3 (Євген Коломієць – 2, Сергій Коломієць – 1, Юрій Горячок – 2).

Наступним був спаринг з командою-учасницею першості області ФК «Зарінок» (Тисовець, Сторожинецький район). Гра завершилась результативною нічиєю 4:4 (Євген Коломієць – 1, Андрій Сафроняк – 2, Р. Танасійчук – 1). Цікаво, що в цій грі у складі команди зі Сторожинеччини грали і двоє вихованців бразильського «Сан-Паулу»!

У третьому поєдинку «екзаменував» новачків ФК «Сторожинець». Ця гра теж завершилась нічиєю – 1:1. Гол «Апексу» на рахунку Володимира Кіфяка.

Останнім спаринг-партнером був теж відомий колектив «Чагор-Молодія» (Глибоцький район). І хоча команда з Глибоччини перемогла з рахунком 4:3, та все ж по ходу гри змушена була відіграватися, а перемогу вирвала на останніх хвилинах. У складі «Апексу» відзначились В. Кіфяк (2) та О. Чімак (1).

З огляду на написане вище і рівень команд-учасників, можна спрогнозувати цікавий і напружений чемпіонат Чернівців. А дебютантам бажаємо вдалого старту і стабільних успішних виступів протягом не одного сезону.

SportBuk.com

Фото: В 1/8 фіналу чемпіонату Чернівців 2013/14 зіграли… півфінали

Leave A Reply

Your email address will not be published.