Таеквон-до ІТФ: Буковинці привезли 31 медаль з Кубку Прикарпаття 2014 (фото)

0
Загальнокомандне третє місце та 31 індивідуальну нагороду вибороли представники Буковини на Кубку Прикарпаття з Таеквон-до ІТФ 2014 р.1404-27-taekvondo-Frankivsjk

Ці змагання були дебютними для Чернівецької обласної федерації Таеквон-до ІТФ, адже в Чернівцях цей вид спорту (Таеквон-до ІТФ) прописався лише з осені. Не дивлячись на статус наймолодшої команди на арені нашої країни, буковинці під керівництвом тренерів Чернівецької обласної федерації Таеквон-до ІТФ Дениса Товстого та Валерія Насонова гідно виступили та показали хороший результат.

Цьогорічний Кубок Прикарпаття відбувся 27 квітня в Івано-Франківську (в спортивному комплексі «Олімп») та зібрав таеквондистів з 5 областей (Івано-Франківська, Вінницька, Черкаська, Львівська та Чернівецька). Протягом всього дня наші спортсмени боролися за місця на п’єдесталі пошани. Честь Буковини там відстоювали 35 вихованців чернівецького спортивного клубу таеквон-до «Вовки». Загалом, за нагороди змагань боролися близько 150 спортсменів.

У підсумку спортсмени з Буковини вибороли 5 золотих, 12 срібних та 14 бронзових нагород. У загальнокомандному заліку наші бійці розташувались на третій позиції.

Список індивідуальних призерів буде доданий.


ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

no images were found

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.