Родич міністра молоді та спорту Булатова тренується в Кіцмані в групі Гешка

0

Серед призерів нещодавнього чемпіонату Буковини з легкоатлетичного кросу був і кіцманчанин Андрій Булатов. Прізвище привернуло увагу в контексті нового складу Кабміну України, в якому міністром молоді та спорту є, як відомо, Дмитро Булатов.

 132025-Ukr-kros-Bulatov

Андрій Булатов, який відзначається і подає великі надії в бігу на стаєрських дистанціях, народився 20.09.1995 р. в селі Котелево Новоселицького району. Легкою атлетикою почав займатися в кінці 9 класу – у новоселицькій ДЮСШ під керівництвом заслуженого тренера України Володимира Степанова. Через деякий час Володимир Васильович відправив перспективного юнака тренуватися в Киїський обласний ЦОП (м. Біла Церква) – до тренера Сергія Романчука. Під керівництвом Сергія Івановича Булатов «добігався» до юнацького рекорду манежу м. Біла Церка на дистанції 1000 м (в приміщенні, зрозуміло). Там Андрій тренерувався лише три місяці, оскільки, як сам зазначає, тих, хто не потрапляють в призери на національних змаганнях, відраховують з КОЦОП. За рекомендацією п. Романчука, Булатов перейшов до Київського обласного ліцею-інтернату фізчної культури і спорту, де його тренувала екс-чернівчанка Кудлацька Світлана Борисівна. А ще через рік переїхав в Кіцмань, де живе в орендованому спортклубом «Гешко» під спортінтернат приміщенні і тренується разом з чемпіоном Європи та світу з бігу на 1500 м, кращим спортсменом України 2006 р., нині «граючим тренером» Іваном Гешком в групі заслуженого працівника фізичної культури і спорту Георгія Миронюка.
Особисті рекорди (без десятих): 400 м – 51 сек., 800 м – 1.57, 1500 м – 4.09, 3000 м – 9.09.

Ступень родинного зв’язку між новоселицько-кіцманським бігуном Андрієм Булатовим та новим міністром молоді та спорту Дмитро Булатовим наразі встановити не вдалося (від Адама і Єви дуже багато поколінь було). Решта фактів – перевірені;)

У будь-якому разі бажаємо Андрію подальших успіхів у спорті! І підтримки від влади та спонсорів – незалежно від того, хто його родичі і де вони працюють:)

SportBuk.com, 1.04.2014 р.  🙂

Під Євробаскет у Чернівцях побудують Палац спорту 

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

no images were found

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.