«Спортивний ревізор» рекомендує: вело-денс з красунею-тренером і «гормонами щастя»

8

Вас цікавить, як з приємністю «спалити» зайві кілограми, зміцнити серцево-судинну систему і просто почуватися в добрій фізичній формі? Тоді це для вас;)

 

Альона Березовська-Якушева
Альона Березовська-Якушева

Найпростіший спосіб «тримати себе в тонусі» – це, звісно, оздоровчий біг або навіть ходьба. Для цього необхідно мати бажання (головне!) і спортивну форму (в ідеалі – плюс бодай мінімальна компанія) та знати дорогу до якогось парку чи інший потенційний бігово-прогулянковий маршрут.

Проте в наш час багато людей, яким не байдуже власне здоров’я, шукають якісь «особливі» умови для оздоровчих занять фізичними вправами.

SportBuk.com спробує в стилі «випробувано на собі» рекомендувати землякам для оздоровчих занять фізичною культурою і спортом ті чи інші спортклуби, центри, студії, секції тощо.

На запрошення у минулому титулованої дзюдоїстки і самбістки, а нині – відомої танцюристки «pole dance» Юлії Бурлаку-Кочервей, «Спортивний ревізор» SportBuk.com і облцентру «Спорт для всіх» завітав до студії «Ритм» на проспекті Незалежності, 106 (двір за «інститутом автоматики», район ринку на Дубінській).

Займаються там різними видами, в основному «жіночими». Але найбільше заінтригувала назва «вело-денс». Це і випробував на собі;)

Спершу тренер Альона Березовська-Якушева «ввела в курс справи»: «Це кардіо тренування! Тривалість 45 хвилин. Крутимо разом вело-тренажер під музику, з різними вправами. При цьому працюють всі групи м’язів, плюс ваші суглоби будуть в нормі, спалюється зайвий жир, зміцнюється серцево-судинна система, покращується кровообмін! І, що цікаво, виділяється гормон ендорфін, який називають гормоном щастя».

Хоч «вело-денс» не є якимось специфічно «жіночим» видом, ним займаються знову-ж-таки переважно представниці прекрасної частини людства (от і дивуйся після цього, що вони в середньому років на 10 довше живуть за чоловіків:), можливо, просто більше уваги приділяють своєму здоров’ю?).

Перед початком занять мене «співчутливо» запитали, чому я не взяв з собою водичку. Зрозуміло, що вона по ходу допомагає трішки відновитися. Але, як колишній бігун-стаєр, я хотів «натерпітися сповна»:)

Одразу скажу, що тренер – висококласний фахівець! (До слова, її чоловік теж працює тренером, але з тенісу) Враховуючи «телевізійний досвід», констатую, що Альона працює практично як в прямому ефірі, тобто потенційно може спокійно працювати у відповідних телевізійних спортивних проектах. Окремий «респект» – відмінній фізичній підготовці красуні-тренера.

Саме тренування виявилось для мене доволі непростим. Не всі прискорення давались легко. Футболка стала мокрою вже хвилині на десятій:) Зрозуміло, що новачки, зазвичай, працюють у більш «щадящому» режимі. Просто я потрапив одразу на найбільш інтенсивний тренувальний день і в більш «просунуту» групу, яка займається по понеділках, середах і п’ятницях з 19:00. «Легша» група працює по вівторках, четвергах і суботах з 9:30.

Зізнаюсь: були моменти, коли ду-у-уже хотілось зупинитись і передихнути. Але ж поруч без перестанку крутили педалі під приємну музику і дами з зайвими кілограмами, і з вже «спаленим» зайвим жиром:) Аби не збавити обертів до «фінішу», навіть довелося згадати, що свого часу вигравав юнацьку та молодіжну першості України на середніх дистанціях:)

Кінцівка тренування нагадала анонсовану інформацію про «гормон щастя» – після доволі інтенсивної роботи на тренажері відновлювальна частина тренування справді здавалась якимось «блаженством»:)

«Коуч» запевнила, що вже через пару тижнів занять навіть ці «підвищені» навантаження не будуть здаватися важкими. Вірю;)

Після велотренажера обов’язково треба ще покачати прес. А вже потім – душ і відчуття задоволення від того, що «таки да», позаду залишилось тренування, яке точно не під силу лінивим і слабовольним;)

Шкода, що не зважився до і після тренування – декілька кілограмів точно стали жертвами «вело-денсу»:)

Можливо, варто перевірити, скільки кілограмів можна скинути за певний період занять «вело-денсом». Може, залучимо і «агентів» порталу. Чи, може, є добровольці, які готові займатися «під прицілом» SportBuk.com і ділитися тут своїми враженнями?

 

У студії «Ритм» є ще Strip-пластика, Exotic Pole dance і Pole dance. Але ці заняття точно «перевірять» наші «агенти»-дівчата;)

А я, чесно випробувавши на собі, щиро раджу «вело-денс»! І не відкладайте «у довгу шухляду», бо «всемогуча» лінька може «переконати», що нікуди йти не треба:)

Отож, до зустрічі у студії «Ритм»!;)

 

Георгій Мазурашу,

директор обласного центру ФЗН «Спорт для всіх»,

головний редактор порталу SportBuk.com

no images were found

***

ПЕРЕГЛЯНУТИ ВІДЕО

***

Фітнес студія «Ритм»

м. Чернівці, Проспект Незалежності, 106

(поруч з ринком на вул. Дубинській, у дворі за «інститутом автоматики»).

«Вело-денс» (кардіо-тренування)

Пн, Ср, Пт – 19:00

Вт, Чт, Сб – 9:30

050 290-40-28

Вартість занять

Місячний абонемент (3 тренування на тиждень – 12 занять) – 280 грн.

Місячний абонемент (2 тренування на тиждень) – 240 грн.

Разове тренування – 40 грн.

***

Pole dance

Вт, Чт, Сб – 17:30-19:00 і 20:30-22:00,

Пн, Ср, Пт – 17:30-19:00

Стрип-пластика і Go-Go («продвинутий» рівень)

Вт, Чт, Сб – 19:00-20:30

Exotic Pole Dance (танець у пілона) і стріп-пластика

Пн, Ср, Пт – 16:00-17:30

(095) 160-01-20

zelenitza@yandex.ru

***

оздоровчі заняття спортом, оздоровчий спорт, спортивні клуби, спортивні секції, спортивна база, спортивна база Чернівці, оздоровчі групи в Чернівцях, оздоровчі групи Чернівці, оздоровчий спорт Чернівці, спортивні клуби Чернівці, спортивні центр Чернівці, фітнес центри Чернівці, фітнес центр Чернівці, фітнес студія Чернівці, фітнес студія у Чернівцях, фітнес студії у Чернівцях, спортивні клуби у Чернівцях, групи здоровя Чернівці,

8 Comments
  1. Bukovynets says

    Класний матеріал! Молодець автор. І тренер гарненька. Хочеться теж піти туди займатися. А ви не могли би так само писати і про інші місця, де можна займатися спортом для себе? 

    1. Дякую!;) Будемо продовжувати;)

Leave A Reply

Your email address will not be published.