Фото: Подвиг вінничан на «політичному» турнірі з волейболу в Чернівцях

0

Неймовірно, але факт – волейболісти з Вінниці тріумфували на турнірі у Чернівцях, програючи у фіналі за партіями 1:2 та 12:19 у четвертій партії!

Йдеться про «Кубок Чернівців з волейболу, присвячений 71-й річниці утворення УПА», який з ініціативи Миколи Пелиха відбувся 12-13.10.13 у столиці Буковини (за інформаційної підтримки SportBuk.com).

На першому етапі 8 команд з шести областей (Вінницька, Івано-Франківська, Львівська, Тернопільська, Хмельницька, Чернівецька області) у залах транспортного коледжу та «Будівельник» розіграли по 2 путівки до півфіналу.

Вирішальні поєдинки гостювали у «Будівельнику», де, нагадаємо, ще декілька років тому однойменна команда грала матчі Суперліги.

У «буковинському» півфіналі команда зі Строїнців Новоселицького району одержала вольову перемогу над земляками з Чернівецького національного університету ім. Юрія Федьковича, а в іншій парі вінницький «ЕКО-ДІМ» переміг «Виноградне» з Тернопільської області.

У матчі за 3 місце місцевий ЧНУ після 1:0 і 1:1 у вирішальній третій партії «дотиснув» гостей з Тернопільщини.

Справжньою окрасою змагань став фінальний двобій «Строїнці» (Чернівецька область) – «ЕКО-ДІМ» (Вінниця). Про перипетії цього поєдинку – трохи згодом.

У церемонії нагородження переможців та призерів змагань взяли участь перший на Буковині майстер спорту з волейболу Петро Раца, депутат обласної ради від ВО «Свобода» Михайло Гоменюк та головний редактор газети «Час» Петро Кобевко.

Крім традиційних нагород для призерів та красеня-кубку за 1 місце, презенти отримали і окремі гравці, яких включили до символічної збірної турніру.

Окремі призи («За волю до перемоги») встановив і Святослав Оробко (від інтернет-магазину volleyshop.org).

Деталі і результати будуть додані.

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

13.10.13. Турнір з волейболу в Чернівцях з нагоди 71-ої річниці утворення УПА (SportBuk.com)

***

Фото: Дива на «Кубку Свободи 2013» з волейболу

***

Фото: Волейбольна Суперліга на турнірі до 70-ліття утворення УПА (Чернівці)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.