Фото: «Олімпійські» змагання з «інтимними» танцями у чернівецькій гімназії

4

Не зовсім звичні сімейні змагання відбулися 25.10.13 у гімназії №6 м. Чернівці – з ініціативи батьківського комітету навчального закладу.

 

Ініціативу батьків, крім дирекції гімназії та міського управління освіти, підтримали обласний центр «Спорт для всіх», обласне відділення НОК України та СК «Гешко» (за інформаційної підтримки порталу SportBuk.com).

Змагання «Тато, мама, я – спортивна сім’я» відбулися не в традиційному для цієї назви форматі. Учасників розділили на дві команди, до яких входили і юні гімназисти, і батьки. Веселі естафети чередувалися з мистецькими номерами та «екзотичними» забавами – як, приміром, танець з віником, який, зазвичай, є, певною мірою, навіть «інтимним».

Загалом, батьки змагались і забавлялись не менш азартно, ніж діти. І раділи кожному набраному очку. Хоча, зрештою, естафети увінчались підсумковою нічиєю, що цілком відповідало духу заходу.

До складу журі увійшли, зокрема, директор гімназії Іван Ігнат, головний спеціаліст міського управління освіти Володимир Цуркан, а серед почесних гостей були «свіжеспечена» чемпіонка світу зі стрільби з лука серед юніорок (в команді) Лідія Січенікова, тріумфатор нещодавнього Кубку України зі стрільби з лука в міксі Михайло Косташ та директор облцентру «Спорт для всіх» Георгій Мазурашу.

Усі учасники змагань, крім інших нагород, отримали з рук Лідії Січенікової та Михайла Косташа презенти від обласного відділення НОК України та облцентру «Спорт для всіх», а також можливість взяти автографи на календариках олімпійки (з координатами всіх спортивних шкіл обласного центру). Крім цього, директору гімназії Івану Ігнату презентували «олімпійську» футболу, а голові батьківського комітету Михайлові Гросу – футболку «Буковинська миля» від спортклубу «Гешко».

Батьки висловлюють щиру вдячність вчительці фізвиховання (Істратій Маргарита Лук’янівна) за гарну організацію і велику організаційну роботу.

Відео буде додане згодом.

Фото: Георгій МАЗУРАШУ, Ірина ГРОСУ

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

no images were found

***

Фото: Чернівецька олімпійка стала «спортивною мамою»

***

4 Comments
  1. Mika says

    Дуже гарно! Молодці діти, вчителька та батьки!!! А чому ви не написали нічого про вчительку, яка все організувала?

    1. Додайте будь ласка, якщо не складно;) Якраз буде добре, якщо це буде від когось з батьків;) До слова, організовувала ніби не одна вчителька, так? І батьківський комітет зіграв вагому роль, так?;)

  2. Mika says

    вчителька Істратій Маргарита Лук’янівна! Найкраща вчителька!!! Дякуємо їй за все!!!

    1. Ось тепер порядок;) Але там не одна вчителька працює ніби?..

Leave A Reply

Your email address will not be published.