Фото: У чвертьфіналі Ліги дворового футболу 2013 – серія пенальті і «скорострільність»

0

Супер напруженими виявилися чвертьфінальні поєдинки плей-оф Ліги дворового футболу 2013 р. «Цецино» – «Люфтваффе» та «Проспект» – «Прорив».

 

В обох звітних поєдинках події розгорталися з сенсаційним присмаком. Наприклад, на стадіоні військово-спортивного ліцею на Роші команда «Цецино» доволі несподівано повела в рахунку, хоча фаворитами вважалось «Люфтваффе», за яке грають і вихованці спортивних шкіл. Більше того, за рахунку 1:0 на користь «Цецино», гравець «Люфтваффе» Олег Грижук, як кажуть, піддався на провокацію суперника і за неспортивну поведінку отримав червону картку, залишивши партнерів у меншості. І його колеги по команді відпрацювали «і за себе, і за того хлопця». У меншості «Люфтваффе» забило два голи і могло оформити путівку до півфіналу в основний час. Якби на останніх секундах доданого часу «Цецино» напівкурйозно не зрівняло рахунок. У серії пенальті перед весь час вели цецинцькі, для яких поле на Роші, певною мірою, є «домашнім». Але, мовою волейболу чи тенісу, вони втратили два матч-боли (коли самі не забили вирішальний пенальті, за рахунку 3:2 і коли голкіпер не відбив наступний 11-метровий удар суперника). А коли серія пішла «до забитого», фортуна усміхнулась «Люфтваффе».

На полі «Електронмаш» після першого тайму рахунок був нічийний 1:1. Після перерви значну частину ігрового часу більше атакував «Прорив». Але виграє, я відомо, не той, хто більше атакує, а той, хто більше забиває.

. А приціл цього вечора кращим був у «Проспекта», чиї гравці за короткий час забили 3 м’ячі і фактично зняли питання щодо переможця.

Фото будуть додані.

Чвертьфінал

«Роша Ю» – «Вефіль» – 3:0

«Стріт» – «Гравітон» – 0:3

«Проспект» – «Прорив» – 5:2 (1:1)

Голи: 1:0 Андрій Маслак, 1:1 Віктор Лавський, 2:1 Андрій Маслак, 3:1 Олександр Савчук, 4:1 Володимир Балузяк, 4:2 Артур Воронка, 5:2 Михайло Слюсар.

«Люфтваффе» – «Цецино» – 2:2 (по пен. – 5:4)

Голи: 0:1 Цуркан (10), 1:1 Лисак (32), 2:1 Горюк (54), 2:2 Гечаєв (70+3)

Пенальті (першими били цецинці): 0:1 Мержієвський, 0:1 Остафійчук, 0:1 Цуркан, 1:1 Бочковський, 1:2 Морараш, 2:2 Горюк, 2:3 Пукайло,, 2:3 Кукуняк, 2:3 Ревенджук, 3:3 Лисак, 3:4 Гечаєв, 4:4 Гамузинський, 4:4 Родич, 5:4 Кушнірик.

Попередження: Цуркан (17, «Ц»), Андрєєв (49, «Ц»).

Вилучення: Грижук (17, неспортивна поведінка, «Л»).

У півфіналі зустрічаються:

«Роша Ю» – «Гравітон»

«Проспект» – «Люфтваффе»

***

Фото: Георгій МАЗУРАШУ, Влад РОДИЧ

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

Дворова ліга 2013. Чвертьфінал (SportBuk.com)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.