Фото: Чернівецький бізнесмен «засвітився» на Кубку світу з регбі-7

0

Майстер спорту з боротьби самбо і власник відомої чернівецької фірми «Поляріс» Борис Катасонов «засвітився» на Кубку світу з регбі-7 у Москві.

 

Свого часу чернівчанин Борис Катасонов працював на космодромі в Байконурі і грав за тамтешню регбійну

Борис Катасонов на задньому плані (другий праворуч)
Борис Катасонов на задньому плані (другий праворуч)

команду в І лізі СРСР.

Тепер Борис Анатолійович час від часу виїжджає на ветеранські турніри з регбі, де представляє той же «Байконур». Враховуючи «специфіку роботи» та свої можливості, власник «Поляріса» пошив для рідної ветеранської команди спеціальний комплект форми.

У 2013 р. Борис Катасонов зіграв за «Байконур» на ветеранському фестивалі регбі, який відбувся у рамках Кубку світу з регбі-7 у столиці Росії.

Серед суперників Катасонова і Ко були, зокрема, ветерани титулованої московської команди «Філі» (чемпіон СРСР 1970, 1972-75 рр.).

Як повідомив SportBuk.com Борис Катасонов, «його» команда виступала у віковій групі понад 50 років: «Грали ми в Лужниках. Усі учасники ветеранського турніру отримали квитки на всі матчі Кубку світу. Це було нереально класно! Колеги-ветерани жартували – мовляв, оскільки після ігор 30% команди поїхали не в ресторан, а в лікарню, вирішили наступного разу починати з ресторану (сміється – авт.). Ми називаємо це «третій тайм». Усі учасники фестивалю були нагороджені дипломами міністра спорту Росії Мутко. Серед учасників були легенди світового і радянського регбі. За команду «Байконур» грали 2 українця, ізраїльтяни, німці, росіяни. У попередні роки наші співвітчизники складали значну частину команди. Але роки, травми і економіка зменшили наші ряди. Тепер вирішили зібратися у Чернівцях на весняному сплаві. Класна назва у фестиваля – «Золоті Старики». Ще є порох у порохівницях».

***

Фото з домашнього архіву Бориса Катасонова (надані для розміщення на SportBuk.com)

no images were found


***

Leave A Reply

Your email address will not be published.