Віктор Леоненко: Я зіграв проти «Буковини» і мене взяли в київське «Динамо» (відео)

0

Екс-гравець київського «Динамо» та збірної України Віктор Леоненко, який тепер став ще й популярним футбольним експертом, розповів, чому стадіон у Чернівцях є для нього фартовим. І придумав нове прізвисько Сергію Нагорняку.

 

Інтерв’ю Віктора Леоненка після матчу ветеранів київського «Динамо» у Чернівцях з місцевими одноклубниками:

«Нормально, якби нас не «лупили». Тому що у нас ще дві гри. А так все більш-менш нічого… Потім, ось, боковому судді треба пояснити, що таке правила. А так все більш-менш нічого. Було надто тепло сьогодні.

Я задоволений. Тільки якщо кожен матч буде так  (у нас ще два матчі завтра і післязавтра), то у нас залишиться чоловік 5 з 15-ти. Так що. Ну, і спека, звичайно. По-перше, ми старші. У нас Кузнецову 62, а у вас, напевно, 18, 20. На 40 років я деяких старший. Так що, звісно, нелегко. Плюс ще, я сказав вже, спека. А так, в цілому, все добре. Я вже говорив, що я тут з «Геологом» зіграв, з «Геологом» приїхав, зіграв проти «Буковини» і мене взяли в київське «Динамо» після цієї гри. Хоча зіграли 0:0. Так що для мене це фартовий стадіон.

Завдяки чому виграли? Видно, майстерність і досвід. Ну, і чоловік 5-6 ще можуть бігати. Особливо Нагорняк. Правда, я його вже зараз Адріано назвав, у нього нова кличка – з 6-ти разів забити один… Це для нього малувато. Хай в неділю розказує всім, як він зіграв».

Ще є коментарі Олександра Крохмалюка, Василя Томащука, Олександра Призетка.

Записала Галина Єреміца, chv.tv

Коментарі (відео chv.tv)

ПЕРЕГЛЯНУТИ ВІДЕО

***

130809-DynamoChernivtsi-DynamoKyiv-B-Leonenko-sportbuk.com (7)

Leave A Reply

Your email address will not be published.