Футбол: «Буковина» залишається без спонсорів?..

0

Сумні фінансові перспективи прогнозують чернівецькій «Буковині», яка, за чутками, найближчим часом може залишитися без теперішніх спонсорів.

130426-Bukovyna-Sevastopol-B-sportbuk.com (238)

Такий невтішний «прогноз» зробило інтернет-видання ua-footbal.com, яке стверджує, що спонсори футбольного-спортивного клубу «Буковина» (Чернівці) мають намір найближчим часом припинити фінансування команди.
Про це повідомило джерело, близьке до керівництва клубу. Причиною рішення про призупинення фінансування стало рішення ФФУ, згідно з яким федерація відмовила «Буковині» у підвищенні в класі за спортивним принципом.
У червні у відповідь на пропозицію Федерації футболу України ФСК «Буковина» підтвердив свій намір виступати наступного сезону в розіграші Прем’єр-ліги. Клуб зобов’язався протягом 6 місяців привести футбольну інфраструктуру до необхідних стандартів, а також, згідно з регламентом, надав федерації фінансову гарантію на $10 мільйонів.
За словами співрозмовника, у ФФУ розуміли джерела і серйозність запропонованих інвестицій, однак відмовили команді. У клубі вважають, що навіть у разі перемоги в розіграші 1 ліги, шансів на вихід у Прем’єр-лігу немає.

Сьогодні в Чернівцях заморожено проекти з реконструкції стадіону, заміни освітлення, будівництву навчально-тренувальної бази. Під питанням облаштування власних тренувальних полів. За інформацією джерела, фінансів у клубу вистачить максимум на поточний місяць. Керівництво клубу активно шукає додаткові джерела фінансування, однак гарантій стабільності на поточний момент немає.

Сподіваємось, клуб офіційно відреагує на цю інформацію. Тобто або спростує її, або підтвердить…

Leave A Reply

Your email address will not be published.