Фото: Чвертьфінальні баталії Кубку з дворового футболу 2013

0

Уперше матчі в рамках Ліги дворового футболу 2013 р. відбулися на майданчику з штучним покриттям. Правда, не всі команди скористалися можливістю пограти на класній «поляні»…

Йдеться про чвертьфінальні поєдинки Кубку з дворового футболу 2013 р., для проведення яких, на

Удар Кирила Козара з пенальті виявився переможним для "Лук’яна Тім"
Удар Кирила Козара з пенальті виявився переможним для “Лук’яна Тім”

прохання облцентру «Спорт для всіх» (який підтримує ці змагання), ФК «Університет» надав майданчик з штучним покриттям у студмістечку Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича (нагадаємо, цей майданчик був облаштований спільно Мінсім’ямолодьспортом та університетом, за підтримки облдержадміністрації, облспортвідділу та обласної федерації футболу).

Але, як не дивно, не всі команди скористалися можливістю пограти на якісному майданчику. З чотирьох запланованих матчів відбулися лише два. Ще у двох парах по одній команді не з’явилися на гру («Рест лайн» та «Легіон»). Натомість, їхні суперники, відповідно, «Нива» (капітан – Роман Проданчук) та «Прорив» (капітан – Олександр Гоголь, співорганізатор змагань) скористалися нагодою і зіграли товариський матч, який завершився перемогою другої команди. «Прорив», до речі, вирішив дати шанс «Легіону» і, за згодою організаторів змагань, запропонував «Легіону» зіграти чвертьфінальний двобій найближчим часом на іншому майданчику.

Тепер про кубкові баталії. Першими зіграли «Роша Ю» та «Проспект». Цей матч називали ледь не гідним фіналу, адже обидві команди непогано зарекомендували себе у регулярному чемпіонаті Ліги дворового футболу. Проте очікуваної інтригуючої боротьби не вийшло – хлопці з «Роша Ю» зібралися доволі потужним складом (з лідерів відсутній був лише Андрій Морараш) і переконливо обіграли «Проспект».

А ось поєдинок «Вефіль» – «Лук’яна Тім» виявився, певною мірою, несподівано напруженим і цікавим. Ініціативою більше володів «Вефіль». Але на контратаці «Лук’яна Тім» вже на 5 хвилині вийшла вперед. І цей рахунок тримався до середини другого тайму. Зрівнявши рахунок, «Вефіль» продовжував атакувати, але «дотиснути» суперників не вдалося. Останні, у свою чергу, теж втратили декілька реальних нагод для взяття воріт. Своєрідним «диригентом» атак «Вефіля» був Олександр Козачук, який грав… босоніж. За іронією долі, саме лідер команди і не забив вирішальний післяматчевий пенальті, який вивів до півфіналу ФК «Лук’яна Тім».

 

«Роша Ю» – «Проспект» – 6:2

Голи: Іван Маслей (1, 13), Олександр Бужак (11), Олег Пущук (23), Андрій Шишигін (31, 33) – Дмитро Безерко (22), Валерій Рудой (34), Адріан Герман (-35).

Попередження: Павло Лопушнян («Р Ю», 35).

 

«Вефіль – «Лук’яна Тім» – 1:1 (пен. – 1:3)

Голи: Анатолій Козачук (27) – Олексій Слободяник (5).

Післяматчеві пенальті: Павло Магалюк 0:0 – Владислав Волчков 0:0, Василь Урсу 1:0 – Олексій Слободяник 1:1, Анатолій Козачук 1:1 – Олег Мацейко 1:2, Олександр Козачук 1:2 – Кирило Козар 1:3.

Попередження: Анатолій Козачук («В», 18).

«Прорив» – «Легіон» – 4:2 (Тарас Новаковський – 1, Володимир Самиляк, Дмитро Гідора – Валентин Тодерян, ?)

«Нива» – «Рест лайн» – 3:0

Фото: Георгій МАЗУРАШУ, Олександр ГОГОЛЬ, Олесь ТРИПАДУШ, …

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

24.08.13. Ліга дворового футболу, Кубок (SportBuk.com)

***

У півфіналі зустрічаються (майданчик з штучним покриттям ЧНУ по вул. Стасюка):

Субота, 28.09.13

10:30. Нива – Роша Ю

11:30. Прорив – Лук’яна Тім

12:30. Матч за 3 місце.

13:30. Фінал

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.