Фото: Лучниця-чемпіонка роздавала олімпійські презенти у таборі «Орлятко»

0

Усі охочі змогли отримати презенти з рук учасниці Олімпійських ігор 2012 р. Тетяни Дорохової, яка завітала у табір «Буковинське орлятко» (с. Глибочок Сторожинецького району) на «Веселі старти» в рамках «Олімпійського літа 2013».

 

Тетяна Дорохова з героями змагань "Олімпійське літо" у таборі "Буковинське орлятко"
Тетяна Дорохова з героями змагань “Олімпійське літо” у таборі “Буковинське орлятко”

Обласний центр «Спорт для всіх» та обласне відділення НОК України вже втретє цього літа проводять «олімпійські» заходи у таборі «Буковинське орлятко». На попередніх двох почесними гостями були «Найсильніша людина України» Костянтин Ільїн та срібний призер молодіжного Чемпіонату Європи U-23 на 800-метрівці Тарас Бибик.

Цього разу «родзинкою» змагань стала присутність титулованої лучниці – чемпіонки Європи та світу Тетяни Дорохової, яка свого часу у наймолодшому серед буковинців віці отримала почесне звання Заслужений майстер спорту України.

На очах у чемпіонки команди, до складу яких входили по 10 відпочиваючих різного віку, боролися у запропонованих керівником фізвиховання Іваном Васканом естафетах за три комплекти нагород від обласного центру «Спорт для всіх». Але презенти отримали всі учасники «Веселих стартів»! І не лише вони. Усім, хто не брав участь в естафетних змаганнях, було запропоновано випробувати себе у дартсі – з перспективою отримати презенти від Тетяни Дорохової у разі, якщо трьома дротиками вдасться набрати більше 10-ти очок. З цим завданням впоралися всі учасники, тож «олімпійські» призи дісталися всім бажаючим. Так само всі охочі змогли взяти автограф і сфотографуватися з титулованою лучницею. Сфотографувався з Тетяною і голова Сторожинецької райдержадміністрації Франц Федорович, чий син відпочиває у цьому таборі.

Фото: Георгій МАЗУРАШУ

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

Олімпійське літо-2013 з Тетяною Дороховою у таборі “Орлятко” (SportBuk.com)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.