Ліга дворового футболу: Фани «Буковини» обіграли «Дністер»

0

Суперрезультативним видався матчу Ліги дворового футболу (Чернівці) між «Люфтваффе» (фани «Буковини») та «Дністром», в якому забито 14 м’ячів!

 

Звітні змагання відбуваються в рамках Ліги дворового футболу, яку підтримує обласний центр «Спорт для всіх».

Матч між “Люфтваффе” та “Дністром” розпочався у досить швидкому темпі. “Жовті” одразу заволоділи територіальною та ігровою перевагою, створюючи гольові моменти біля воріт суперника. Але першими забив саме “Дністер”,після невдалої гри у центрі захисту,нападник команди господарів вийшов віч-на-віч з воротарем і розписався у воротах фанатів. Буквально за дві хвилини “Люфтваффе” зрівняв рахунок, це Гуцул хорошим ударом у ближній кут поклав “кулю” у ворота безпомічного голкіпера. Після цього тиск на ворота домашньої команди лише посилився. Після чудового “кросу” від Коршунова, Кукуняк вдало замкнув передачу головою,але чистий гол був не зарахований,через те,що господарі доводили,що м’яч не повністю пересік лінію воріт. Через 5 хвилин знову забиває Кукуняк,і знову гол не зараховується – цього разу господарі побачили небезпечну гру з боку гравців гостей. Все ж в середині першого тайму той же Кукуняк після індивідуальних дій вийшов на воротаря і проштохнув м’яч у кут,коли той вже лежав не землі. Але через 5 хвилин воротар Люфтваффе припустився чергової помилки,і “Дністру” вдалося зрівняти рахунок. Коли вже здавалось,що перша половина так і завершиться унічию,фанати значно додали: на 35-тій хвилині Кукуняк обігравши двох,вийшов сам-на-сам з воротарем і елегантно перекинув його.З а 5 хвилин,коли вже йшов доданий час, Ігор виконав крос на Чічкана, Богдан одним дотиком відправив м’яч у сітку воріт суперника. Перерва 2-4. Другий тайм був відзеркаленням першого,знову гострі атака гостей,та тотальний контроль м’яча від них. Грижук після затяжної “каталонської” комбінації,збільшив перевагу до 3-ох голів. Господарі не знітилися і відквитали один м’яч. Гра заспокоялася,та через 5 хвилин після обрізки в центрі поля від “Дністра”,на ударну позицію вийшов Кукуняк та точним пострілом з 25-ти метрів,не залишив шансів голкіперу Дністра. Одразу після цього, Ажинов після вдалого дриблінгу,залишає двох захисників з “носом” і кладе сферу у кут,рахунок стає 6-2. Однак “Дністер” зумів скористатись сумбуром у штрафній гостей і забити 2 голи на протязі 5 хвилин,рахунок на “табло” став 4-7. Це не сподобалось Гуцулу, який оформив дубль і забив восьмий м’яч у ворота номінальних господарів. На гол Сашка знайшов відповідь і нападник “Дністра, який здалеку поклав м’яч у дев’ятку воріт дещо заспокоєних прихильників Буковини.Але все ж таки останнє слово залишилось за фанатами, Грижук обігравши мало не пів команди відправив круглого у ворота. “Люфтваффе” “бере” чергові три пункти,при цьому демонструючи фейєричну гру у нападі,та ганебну у захисті.

«Дністер» – «Люфтваффе» – 5:9.

 

Голи в складі «Люфтваффе» забили: Ігор Кукуняк – 3, Олександр Гуцул – 2, Олег Грижук – 2, Богдан Чічкан – 1, Андрій Ажинов – 1

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.