Ліга дворового футболу 2013 замінила друге коло на плей-оф

1

Формат проведення Ліги дворового футболу 2013 р. в Чернівцях було змінено рішенням капітанів команд.

 

Обговорити перспективи та «нюанси» Ліги дворового футболу, яка відбувається у Чернівцях за підтримки 121104-Dvorova-liga-Rosha-Open-sportbuk.com (8)обласного центру «Спорт для всіх», 20.06.13 зібралися 11 капітанів і один представник команди. Нині з 16-ти команд, які стартували у Лізі, залишилось 14 (дві знялися).

З метою збереження інтересу до змагань команд, які поки що виступають менш вдало, облцентр «Спорт для всіх» запропонував підкорегувати формат розіграшу і замінити друге коло на плей-оф, де на першому етапі дві перші команди за підсумками одноколового турніру автоматично проходять далі, а решта 12 команд розігрують ще 6 путівок до чвертьфіналу (3 місце грає з 14-м, 2-ге з 13-м і т.д.). У чвертьфіналі лідери, які пройшли автоматично, «сіються», решта тягнуть жереб. На всіх стадіях плей-оф, крім фіналу, переможці визначаються за підсумками двох матчів.

Вирішили, що голосувати можуть лише капітани команд і рішення приймається простою більшістю. За цю пропозицію проголосували 8 капітанів, тож вона пройшла.

Одностайно присутні капітани підтримали пропозицію до наступного четверга (27.06.13) завершити процес комплектування команд і надалі не допускати участі у матчах незаявлених гравців (що мало місце неодноразово до цього).

Обговорили і систему розіграшу Кубку Ліги дворового футболу. Поки що ще не зіграні всі матчі в 1/8 фіналу. Аналогічно за одностайної підтримки вирішили починаючи з чвертьфіналу визначати переможців з одного матчу, який відбуватиметься на нейтральному полі.

На завершення визначились, що турнір з дворового футболу в рамках «Олімпійського літа», який запланований на найближчий уїк-енд на полі військово-спортивного ліцею на Роші, доречно провести за олімпійською системою, оскільки очікується участь орієнтовно 12-13-ти команд.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.