Буковинська Ліга пляжного волейболу 2013 запрошує!

1

Любителям активного відпочинку пропонуємо долучитися до Ліги пляжного волейболу, яка відкрита для всіх бажаючих і стартує у суботу, 22.06.13.

 

Ліга пляжного волейболу, заснована обласним центром «Спорт для всіх», відбуватиметься в літній період 2013 2013-Liga-plyzhnogo-voleybolu-Aqva-Plus-130622-sporbuk.comр. у вигляді серії турнірів, за підсумками яких по 8 кращих жіночих та чоловічих команд здобудуть право виступити у фінальній частині. Команди-фіналісти в день вирішальних «баталій» будуть забезпечені харчуванням у ресторані комплексу «Аква-Плюс» (с. Кам’яна Сторожинецького району), який є партнером Ліги пляжного волейболу.

На кожному етапі (турнірі) будуть розігруватися нагороди від облцентру «Спорт для всіх» (плюс, можливо, окремі призи від партнерів змагань), а також очки до загального заліку: за 1 місце – кількість команд-учасниць + 1 очко, 2 місце – кількість команд-учасниць – 1 очко, 3 місце – кількість команд-учасниць – 2 очки і т.д.

Турнір (етап) проводиться за умови участі в ньому 3-х і більше команд.

Склад команди – 2 учасники + представник.

Бажаючі взяти участь у змаганнях Ліги пляжного волейболу повинні бути забезпечені однаковою короткою формою (для дівчат – купальники), попередньо зареєструватися для участі в кожному турнірі (не пізніше, ніж за 2 дні до проведення етапу) шляхом повідомлення організаторам (дата турніру, назва команди, контактна особа представника/капітана і телефон) на <sportbuk@gmail.com>, тут в коментарях або в телефонному режимі.

В день турніру (до початку змагань) Оркгомітету необхідно надати заявку з медичним допуском (як виняток, учасники можуть засвідчити власним підписом, що відповідають за стан свого здоров’я і не матимуть претензій у випадку отримання травми або інших проблем під час участі у змаганнях).

Система розіграшу на кожному етапі визначається організаторами (залежно від кількості команд).

У фінальній частині команди змагатимуться у двох підгрупах по 4 команд, дві з яких потраплятимуть до півфіналу. Далі – олімпійська система.

Турніри (етапи) будуть проводитися у вихідні дні (за сприятливих погодних умов). Про дату та місце проведення чергового етапу (турніру) буде повідомлятися за декілька днів до змагань на сторінці ОЦ «Спорт для всіх» на SportBuk.com!

Координатор проекту – Іван Васкан (099 225-52-40).

Головний суддя – арбітр національної категорії Петро Раца.

ОЦ ФЗН «Спорт для всіх» – 050 841-61-33 (Георгій Мазурашу).

 

Перший етап (чоловіки, жінки) заплановано провести на майданчиках туркомплексу «Аква-Плюс» (с. Кам’яна Сторожинецького району). Початок – в суботу, 22.06.13, о 14:00 (реєстрація команд на місці).

Для учасників – знижки в закладах комплексу;)

***

Буковинська ліга пляжного волейболу, Ліга пляжного волейболу, ліга пляжний волейбол, пляжний волейбол Чернівці, пляжний волейбол Чернівецька область, пляжний волейбол Буковина, пляжний волейбол Аква Плюс, Буковинська волейбольна ліга, буковинська чоловіча волейбольна ліга, волейбольна ліга Буковина, чоловіки волейбольна ліга Чернівці, волейбол ЧНУ, волейбол Іван Васкан, буковинський волейбол, волейбол Буковини, волейбол Сонячна долина, волейбол новоселиця, Буковинський спортивний портал sportbuk.com, буковинський спорт Мазурашу, спорт Чернівці Мазурашу, буковинський спорт sportbuk.com

Leave A Reply

Your email address will not be published.